in

Čeka ih majska ljubav – ova 3 horoskopska znaka će upoznati novu ljubav ovog meseca

Konačno nam se smeši lepo vreme, a sa njim je trenutak za nove ljubavi. Zvezde u maju će naročito biti nakolenje ovim znakovima.

Foto: Shutterstock

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika za vreme njihove vladavine imaće najviše sreće u ljubavi! Prolećna groznica zaista će zatresti ovaj horoskopski znak. Motivisaniji je i pozitivniji – takav nije bio već duže vreme.

A time magično privlači druge. Samopouzdana harizma Bika trenutno je neverovatno privlačna drugima. Biku se smeši velika ljubav u drugoj polovini maja.

Strelac

Strelac voli svoju slobodu i uživa u singl životu. Međutim, u maju ga očekuje susret koji će ga istresti iz cipela. Ovaj se horoskopski znak već dugo nije osećao ovako. I po prvi put je spreman da krene u novu avanturu.

Strelac se teško zaljubljuje, jer se boji da mu neće ostati vremena mnogo za sebe. Ali, kad se to zaista dogodi, postaje osoba apsolutno predana vezi.

Rak

I za Raka su šanse za zaljubljivanje u maju prilično velike. Međutim, mora biti strpljiv, jer poslednja nedelja maja je njegova. Zvezde u njegov život dovode vrlo posebnu osobu koju Rak apsolutno nije očekivao.

Teško da će moći da zaustavi sve te leptiriće u stomaku. I ovaj put je stvarno ozbiljno. Ovaj horoskopski znak već dugo nije toliko zaljubljen i leto života je pred njim!