in

Gosti su se slatko nasmejali kada su ove dve devojke pokušale da uđu u pab

Dve devojke pokušale su da uđu u pab na krajnje čudan način, pa su time ulepšale popodne preostalim gostima u pabu koji su se slatko nasmejali.

Foto:printscreen/youtube

Devojka pokušava da preskoči ogradu, ali sve kreće po zlu kada joj farmerke zapnu za metalnu konstrukciju i ona ostane da visi naglavačke dok se narod oko nje cereka na sav glas.

Ostala je na kraju da visi naopako na ogradi paba nakon što je pokušala da se ušunja u pivarski vrt da zgrabi praznu klupu preskačući preko ograde.

Gosti paba ostali su u šoku nakon što su svedočili sramotnoj nesreći dok su uživali u pićima u Mančesteru.

 

Zapanjena posmatračica Nikol Meadovs uživala je u piću u lokalu u petak uveče kada je spazila odvažni dvojac koji pokušava da sleti na upražnjenu klupu.

U urnebesnom klipu, jedna od žena pokušava da pređe preko ograde, ali izgleda da joj se zaglavilo stopalo između šipki dok je njena drugarica odlučila da u vojničkom stilu se prebaci preko ograde.

Druga žena se prebacuje, ali struk farmerki se zakači za metalnu konstrukciju, okrećući je pogrešno i ostavljajući je naglavačke da visi više od 30 sekundi.

Dok tridesetogodišnja Nikol i drugi svedoci blebeću u pozadini, nepoznatoj ženi napokon preko ograde pomaže stranac koji dolazi da pomogne.

Jednom kad se oslobodila svoje nevolje, žena počinje da viče „Povredila sam vaginu“ kako bi zabavila goste pre nego što pita da li može da sedne ako se prošeta do odgovarajućeg ulaza.

Nikol iz Middletona, Velikog Mančestera, rekla je: “Bilo je urnebesno. Nikada ranije nisam videla nešto slično”.

“Bilo je veoma zabavno. Svi su se smejali”.

“Zatvorili su vrata jer je kafana bila puna, ali napolju je još bilo nekoliko praznih klupa koje su ugledale ove dve devojke”.