in

Ako ne mi, ko će? – Par pred penzijom usvojio sedmoro dece koja su izgubila roditelje u saobraćajnoj nesreći

Kada je Pam Vilis (50) pročitala vest o sedmoro braće i sestara koji su izgubili roditelje u saobraćajnoj nesreći nešto joj nije dalo mira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Willis (@second.chance.7)

Kako kaže istog trenutka osetila je da baš ona i njen suprug Geri treba da budu ti koji će ovoj deci otovriti vrata svog doma. Osećala je da je to njihova misija.

Njih dvoje imaju petoro biološke dece i već su prihvatali decu kao hraniteljska porodica, ali nikada nisu razmišljali o usvajanju. 

Sedmoro braće i sestara, godinu dana proveli su u hraniteljskoj porodici nakon saobraćajne nesreće u kojoj su izgubili oba roditelja.

Iako su dobili na hiljade ponuda od strane porodica koje bi ih usvojile, deca su ipak dodeljena Pam i Geriju. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Willis (@second.chance.7)

Pam je otkrila da je zbližavanje sa decom bilo veoma teško zbog traume kroz koju su prošli.

Nisu imali poverenja prema novim roditeljima, a devojčica Rubi ponašala se kao odrasla osoba jer je kao tako mala postala majka svojoj braći i sestrama. 

„Jedne večeri došla je u moju sobu, upitala sam je: „Da li si nešto ružno sanjala?“, rekla je: „Ne, samo sam htela da se uverim da si još uvek tu,“ ispričala je Pam. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Willis (@second.chance.7)

Ovi ljudi ogromnog srca prošlog avgusta usvojili su svo sedmoro dece: Adelina (15), Rubi (13), Aliciju (9), Entonija (8), Aubrielu (7), Lea (5) i Ksendera (4).

„Oni su nama dali drugu šansu da budemo roditelji, a mi smo njima postali drugi mama i tata. Oni su naša druga sedma šansa,“ napisala je Pam u jednoj objavi na društvenim mrežama. 

Чланак Ako ne mi, ko će? – Par pred penzijom usvojio sedmoro dece koja su izgubila roditelje u saobraćajnoj nesreći се појављује прво на .