in

Vodolije čeka neprijatno iznenađenje na poslu

Vodolije čeka neprijatno iznenađenje na poslu

Pročitajte dnevni horoskop za 20. februar 2023.

Ovan

Posao: Ovaj prvi radni bi mogao da protekne u sporijem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Posebnu pažnju obratite na slabiju koncentraciju.

Ljubav: Suštinski ništa novo tokom ovog dana nema u najavi za vaš ljubavni život. Preispitivanje i korekcija ličnih stavova mogu biti od koristi za budući period.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.

Bik

Posao: Verovatno jedan od boljih radnih dana u poslednje vreme je pred tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Bika. Vaš trud i zalaganje uz pomoć sa strane daju odlične rezultate.

Ljubav: Bezmalo sve današnje okolnosti u sferi ljubavi trebalo bi da vam idu na ruku, ali ipak obratite pažnju da ne izneverite očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nije povoljan da Blizanci rade više stvari u isto vreme. Moguće su krupne greške i veliki previdi.

Ljubav: Astrološka klima ne obećava neke spektakularne rezultate na polju novih ljubavnih osvajanja, ali za očekivati je jedno malo prijatno iznenađenje od stare simpatije.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo bez većih problema da završe sve ono što su planirali. Pomozite i drugima ali ne rasipajte previše energiju.

Ljubav: Danas bi dosta toga u sferi ljubavi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lep nagoveštaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Lav

Posao: Kontra ritam tokom današnjih radnih aktivnosti biće najveće smetnje, da Lavovi ostvare svoje profesionalne planove. Zatražite i prihvatite pomoć.

Ljubav: Tokom ovog dana za nijansu više se očekuje da vaša pažnja bude usmerena ka drugoj strani.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Preciznost i marljivost tipičnih predstavnika znaka Device danas bi moglo da vam se višestruko isplati, pre svega kada je u pitanju rad na poboljšanju organizacije.

Ljubav: Veći deo ovog dana trebalo bi da imate dobru klimu za uspešne korake u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Blaže reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Bez forsiranja svojih ideja i načina realizovanja dogovorenih profesionalnih projekata. Neke nove bitne izmene zahtevaće od vas kompromise i prilagođavanje.

Ljubav: Danas vam emocije može uzburkati upoznavanje sa novom simpatičnom osobom, koja se bitno razlikuje po godinama od vas.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Nije realno očekivati bitne promene tokom ovog ponedeljka, za većinu Škorpija danas bilo najbolje da se isključivo posvete već započetim poslovima.

Ljubav: Što manje priče i što više ljubavi i razmene finih osećanja, to je recept za uspešan dan u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Strelac

Posao: Imaćete sasvim solidne uslove da se pre svega uspešno posvetite završetku već započetih poslovnih obaveza. Za nove akcije polako i strpljivo.

Ljubav: Bilo bi dobro da tipični Strelčevi prvenstveno ispune ranije data obećanja voljenoj osobi. Moguće su manje verbalne partnerske nesuglasice.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Nije loš dan da većina osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca profesionalno bude uspešna, mada ne baš onoliko koliko možda realno očekuju i mogu.

Ljubav: Prosečan dan čeka vas i kada su dešavanja na ljubavnom polju u pitanju. Potrudite se da budete opušteniji.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati nekoliko neprijatnih iznenađenja, pre svega od najbližih poslovnih saradnika. Ništa strašno, savladaćete i te prepreke.

Ljubav: Na ljubavnom planu ne bi trebalo da bude iznenađenja, uglavnom sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Ribe

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Riba, kraj ovog radnog dana trebalo bi da dočeka sa većim osećajem zadovoljstva u odnosu na njegov početak.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, imaćete vrlo dobre astrološke uslove za bar jedno zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Osim nervoze, nema značajnijih upozorenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram