in

Tri horoskopska znaka kojima će danas biti slomljeno srce

Tri horoskopska znaka kojima će danas biti slomljeno srce

Već smo imali ovakve dane kada ne možemo da prestanemo da razmišljamo o toj jednoj osobi, iako ona više nije u našim životima.

Danas, 11. januara 2023. tri horoskopska znaka će doživeti emotivni kolaps tokom Mesečevog kvadrata Marsa. Tri horoskopska znaka će previše razmišljati o nekome iz prošlosti ko im donosi samo slom i suze, ali oni im daju značaj bez obzira na sve.

Mesec u kvadratu Marsa nas čini preterano emotivnim. Možda čak znamo da smo osetljiviji nego inače, ali to nas neće sprečiti da nastavimo sa ovom besmislenom autodestrukcijom.

Ne želimo da osećamo bol, ali ne možemo, a da ne mislimo „šta ako“, „da li me još voli“. To su misli na koje nema odgovora, niti će ga ikada biti, ali danas ne prihvatamo „ne“ kao odgovor.

Današnji dan za ova tri znaka ne donosi akutnu bol, samo bolno sećanje. Da li je to mazohizam ili jednostavno uticaj Meseca u kvadratu Marsa?

Blizanci

Išli ste ovim putem ranije; ne možete prestati da mislite o osobi koja vam je slomila srce. Znate da to nije dobro za vas, i znate da ništa dobro neće proizaći iz ove stalne, mučne misli, a ipak, nastavljate kao da izvlačite nešto dobro iz toga, a nije tako.

Danas, tokom Mesečevog kvadrata Marsa, osećaćete se preosetljivo, ali ironija je da ništa spoljašnje ne dopire do vas. Sve to je u vašoj glavi. Stara sećanja koja izbijaju na površinu kao da vam se rugaju.

Kao da vam um naređuje da ostanete zaglavljeni, da se nikada ne izlečite i da nastavite da vučete tu gromadu srčane boli gde god da krenete. Shvatate da je ovo suludo i da ništa dobro neće biti od sveg tog preteranog razmišljanja, ali ipak  nastavljate.

Rak

Ovo je dan ispunjen žaljenjem, a vi pokušavate da sumirate sve u čemu ste ‘pogrešili’ poslednjih nekoliko godina. Osećate se glupo što volite nekoga ko vas očigledno nikada nije voleo i što mu pokazujete svoju ranjivu stranu.

Sada ta osoba više nije pored vas, ali vi i dalje živite u stalnom sećanju. Niste čak ni sigurni ko vam je zadao bol, ali znate da to sada osećate, to je sigurno.

Mesec u kvadratu sa Marsom doprinosi vašoj ranjivosti danas, jer uništava vašu odbranu i ostavlja vas da se osećate slabo i uplašeno. Ako pogledate oko sebe – ništa nije u redu i sve je u redu. Problem je danas definitivno u vašoj glavi, a ne u realnosti.

Vodolija

Toliko dugo ste potisnuli misli o slomljenom srcu i bolu da skrivena struja u vama zadržava sva vaša stara sećanja. Generalno, možete držati te bolne misli dalje od sebe, ali ste nemoćni protiv uticaja Mesečevog kvadrata Marsa.

Ono što vam je ta vaša represija učinila jeste da vam je zadala emocionalni stres, i iako ih ne pripisujete stvarima poput uspomena ili slomljenog srca, počinjete da osećate ove probleme sve više i više. Današnji dan vam donosi poziv za najveće buđenje! Morate da radite na svom unutrašnjem ja da biste mogli da izlečite svoje spoljašnje ja.

Veliki procenat vašeg potisnutog bola je potpuno bespotreban. Možete pronaći način da se oslobodite razočarane Vodolije kako biste mogli ozbiljno da započnete proces lečenja.

*

Bonus video: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram