in

Stiže vučiji pun Mesec, 4 horoskopska znaka će osetiti najjači udar

Stiže vučiji pun Mesec, 4 horoskopska znaka će osetiti najjači udar

Nova astro bura!

Prvi pun mesec 2023. u astrologiji se zove „vučiji mesec“ i krasiće nebo 6. januara, podstičući nas da se suočimo sa svojim emocijama i oslobodimo se neprijatnih osećanja i neželjene energije.

Dok će većina nas iskusiti užase retrogradnog Merkura tokom ovog meseca (do 18. januara), udar Vučijeg meseca će na četiri znaka zapravo uticati pozitivno, piše Bustle.

Bik

Iako se retrogradni Merkur petlja u vašu komunikaciui, podrška punog Meseca ovih dana izoštrava vašu intuiciju. Ovo je dobar trenutak da zastanete i da sa drugima komunicirate ljubazno i sa saosećanjem.

Pošto je ova lunacija u trećoj kući komunikacije i zajednice Bika, odličan je trenutak da se sastanete sa starim prijateljem.

Lav

Pun Mesec se seli u vašu podsvest, tako da će sve ideje ili emocije koje ste skrivali izaći na površinu. Ovaj novi način razmišljanja će vam dati potpuno novu perspektivu na situaciju koja vas muči – ali nemojte se opterećivati pokušavajući da sve shvatite.

Savršen je trenutak da pobegnete od stvarnosti kroz film, meditaciju ili jednostavno se opustite.

Foto: Shutterstock

Škorpija

Svašta vas čeka, Škorpije. Ako ne krećete na svoj odmor iz snova, onda nekako proširujete svoje znanje i iskustva. Možda se vraćate sa putovanja koje vam je promenilo život i koje vas je naučilo saosećanju prema drugima i sebi.

Odlično je vreme da se integrišu lekcije iz svih vaših dosadašnjih iskustava.

Vodolija

Ovaj pun Mesec donosi malo magije u vašu svakodnevnicu. To je podsetnik da se možete osloniti na sopstvenu intuiciju za odgovore koji su možda bili nejasni u poslednje vreme.

Vučiji Mesec uči Vodolije kako njihovi rituali mogu da utiču na njihove snove, čineći ove dane prilikom da nauče šta funkcioniše u njihovom životu i da oslobode se onoga što ih koči.

***
BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

 

Tagovi