in

Pred četiri astro znaka je godina neočekivanog

Pred četiri astro znaka je godina neočekivanog

Sve se menja iz korena.

Zvezde već sada sugerišu da će 2023. biti godina životnih preokreta za mnoge, a posebno će snažno uticati na četiri horoskopska znaka.

U poslednje su dve godine tako mnogi živeli u relativnom miru, bez puno previranja, a mnogi su se i zbog koronavirusa i pandemije dodatno povukli u atmosferu doma. Sada će 2023. sve to promeniti, a ako ste rođeni u sledeća četiri znaka Zodijaka, pripremite se za zaista neočekivane događaje, piše Story.hr.

Ovan

Vatreni znak Ovna inače loše reaguje na nagle promene, jer je strastven i impulsivan, pa ima i jake reakcije. No, u 2023. će se Ovnovi jednostavno morati naviknuti na stalne igre sudbine i obrate koje nisu očekivali. Posebno će se na udaru naći njihov ljubavni život.

Naime, Ovnovi bi mogli saznati da ih partneri već dugo varaju i skrivaju tajne, a jednom kada istina izađđe na videlo – biće spremni na sve kako bi ih uklonili iz života. Tako će doći do razvoda i raskida koje ni sami nisu očekivali, no dugoročno će im ove krize dobro doći te će 2023. biti početak njihovog novog života.

Foto: Shutterstock

Devica

Horoskopske Device su, uz Jarčeve, znane kao najracionalniji horoskopski znak, a trezvenog uma će pristupiti i promenama koje će ih dočekati ove godine. Naime, Devicama se neće puno toga menjati na privatnom i ljubavnom planu, ali svakako mogu očekivati velike promene na poslovnom polju.

Dugo su se psihički spremale za poslovne promene i sada je napokon došlo vreme da se odvaže krenuti u novom profesionalnom smeru. Tako će Device otvarati svoje biznise, kretati u nove discipline i učiti nove veštine.

Vaga

Vage uvek važu što učiniti i kako postupiti u kojoj situaciji, a ove 2023. ih čeka potencijalno nekoliko velikih povoda za slavlje. Tako bi se mogli razveseliti velikim novčanim dobicima, poput onih na lotu.

Ove godine će Vage živeti na visokoj nozi te će u tome itekako uživati, a ako su proteklih godina imali finascijskih problema, sada će napokon doći na svoje i uživati u svakom pogledu na bankovni račun.

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jarac

Rezervisani, racionalni Jarčevi uvek svemu pristupaju hladne dane, pa će se tako suočiti i s poslovnim izazovima ove godine. Očekuju ih novi projekti, investicije, ali i promene u radnom okruženju, a iako će ponekad možda biti na ivici živaca zbog silnih promena, uspeće se iskontrolisati i sa svime suočiti smireno.

Što se tiče privatnih odnosa i ljubavi, odlučće se smiriti i skrasiti te će shvatiti koje su osobe uvek tu za njih te će im odlučiti dati više poverenja i pažnje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram