in

Ovim astro znacima je u prvoj polovini godine suđen veliki uspeh

Ovim astro znacima je u prvoj polovini godine suđen veliki uspeh

Astro srećnici!

Prvih šest meseci ove godine mogli bi se pokazati kao plodonosi za čak 5 horoskopskih znakova.

Naime, astrolozi prema tumačenju zvezda predviđaju velike poslovne, ali i ljubavne i novčane uspehe za srećnike rođene u pet horoskopskih znakova, piše Story.hr.

Evo koji su to znaci:

Blizanci

Društvenost i prilagodljivost Blizanaca ove će im godine doneti brojne pozitivne rezultate. Prijatelji će ih podržati i pomoći im da ostvare svoje želje. Početak godine biće okrunjen uspesima na profesionalnom polju.

Uz istinsko razumevanje svih zamršenosti svog zanata, lako će postići priznanje i čast. Oduševljenje njihovim uspehom deliće i poslovni partneri Blizanaca, koji će tako dokazati i kako vole svoje Blizance kao istinske prijatelje.

Foto: Shutterstock

Ribe

Horoskopske Ribe uvek uživaju u istraživanju dubina svoje duše. Početkom godine poželeće potajno pokazati svoju slobodu, reći voljenoj osobi štA osećaju. Trebaće im samoća da bi se prepustili snovima o velikoj i lepoj ljubavi jer drugi odnosi ne mogu ispuniti njihove visoke zahteve.

Nakon što otvore svoje srce, Ribe bi ove godine već u martu trebalo da upoznaju posebnu osobu za koju će već pri prvom susretu pomisliti da im je srodna duša.

Bik

Bikovi su glavni hedonisti horoskopa, uživaju u luksuzu i skupocenim predmetima, a početkom ove godine će poželeti zaraditi kroz svoj ručni rad. Tako će skrenuti s ‘utabanih staza’, dati otkaz ili promeniti profesiju, a takve drastične promene mogle bi ih dovesti do toga da se u ispostavi kako im je to bila najbolja odluka u životu.

Zaradiće velike svote novca te će se pokazati kao odlični preduzetnici i inovatori, a istovremeno će imati i podršku okoline.

Foto:shutterstock

Ovan

Horoskopski Ovnovi imaće u prvih šest meseci 2023. posebno naklonjene zvezde kada je reč o sticanju bogatstva. Novac i poslovne prilike kao da će im u ruke padati s neba, a šarmantnost i harizma samo će privući nove poslovne partnere k njima.

Odlučni, strastveni i tvrdoglavi, Ovnovi će početak ove godine iskoristiti za probitak na poslu i napredovanja koja su dugo čekali.

Vodolija

Vodolijina sposobnost lakog upijanja novih informacija pomoći će im da uspiju u bilo kojem području koje ih zanima. Uprkos haosu u mislima, sposobni su očarati druge svojom originalnošću uma. Što se tiče ljubavnog fronta, tu će se ograničiti.

I umesto da se prepuste strastvenoj vezi, radije će malo patiti u tišini. Ali, ipak, Vodolije će se početi viđati s više osoba, a koje će ih obasipati poklonima – koje će oni rado primati.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram