in

Ovaj horoskopski znak će se do kraja nedelje ili obogatiti ili završiti na prosjačkom štapu – sredine nema

Ovaj horoskopski znak će se do kraja nedelje ili obogatiti ili završiti na prosjačkom štapu – sredine nema

Finansijski horoskop do 27. avgusta.

Veliki problem za finansijski sektor biće retrogradni Merkur, koji počinje 23. avgusta.

Neodgovorne osobe će izgubiti novac, a odgovorni će naučiti šta je uspeh. Sada je najvažnije setiti se kako da vratite snagu.

Ovan

Ovnovi bi ove nedelje trebalo da slušaju sebe i ne ignorišu novonastale ideje. Uticaj zvezda i planeta možete iskoristiti u svoju korist širenjem vidika i poverenjem u svoj unutrašnji instinkt.

Za poboljšanje finansijske situacije pomoći će korišćenje vaših urođenih talenata.

Teško da će biti lako jer će ove nedelje Merkur oslabiti. Mogu se stvoriti situacije kada morate odabrati u kom ćete smeru krenuti dalje.

Bik

Moguće je da će se pojaviti prilika za dodatnu zaradu, ali za to ćete morati žrtvovati odmor i lične planove.

Planete će vam pomoći da pronađete način povećanja prihoda, ali za to ćete morati naporno raditi i ne odlagati rešavanje važnih pitanja u daleku kutiju.

Malo je verovatno da ćete se moći dobro opustiti između 21. i 27. avgusta, ali ne bi trebalo od toga praviti tragediju. Aktivnost na poslovnom planu omogućiće vam da u jesen uđete bez dugova.

Blizanci

Blizancima astrolozi preporučuju borbu protiv lenjosti koja preti zbog nedostatka snage uzrokovanog slabošću Venere i Merkura od 23. avgusta. Krajem leta slabost se oseća posebno oštro, ali da bi se isključio odliv finansija, moraćete da izdržite.

Vredi uzeti više vremena za odmor.

Volja za pobedu i borba protiv želje za trošenjem novca na nepotrebne stvari pomoći će vam u štednji i povećanju ušteđevine.

Rak

Astrolozi preporučuju Rakovima da izbegavaju internet stranice na kojima je tako teško odoleti kupovini još jedne nepotrebne stvari.

Nedelja od 21. do 27. verovatno se neće činiti laganom, a za to će biti kriv negativan uticaj Merkura i Venere.

Već od ponedeljka morate se pridržavati plana i odustati od impulsivnih radnji. Time ne samo da ćete sačuvati ušteđevinu, već ćete i povećati svoj kapital.

Lav

Ove nedelje astrolozi preporučuju Lavovima da odbace pesimizam i bavljenje mišlju da odustanu od svega, umesto toga dobro se odmorite.

Strpljenje i naporan rad pomoći će vam da prevladate privremene zastoje i finansijske probleme, kao i da pronađete način da dobijete ne samo profit već i zadovoljstvo od posla.

Mnoge Lavove očekuju promene, a kako bi one bile prijatne, ne treba odustati od dodatnog opterećenja. Neka vas ne brine to što idete malim koracima. I njima se stiže do velikog cilja. Samo nastavite.

Devica

Aktivan rad u poslovnom okruženju će krajem nedelje uroditi plodom. Astrolozi preporučuju razvijanje talenata, stvaranje novih korisnih poznanstava.

Zahtevnije stvari treba privremeno odložiti zbog retro Merkura. Dobra volja i pozitivan stav pomoći će Devicama da se nose s poteškoćama.

Materijalno bogatstvo direktno že će zavisiti od odabrane strategije, što znači da nije preporučljivo žuriti. Sve ste dobro počeli i postavili, a sad je na vama samo da polako gurate dalje.

Vaga

Vagama astrolozi preporučuju pripremu za povećano opterećenje od ponedeljka do srede. U tom razdoblju aktivnošću ćete postići željene i brze rezultate.

Odgovornost će vam pomoći da se nosite s tekućim izazovima. Moraćete prihvatiti i određene zahteve druge strane s kojim se ne slažete.

Generalno sreća će biti na strani Vaga. Važno je biti aktivan.

Škorpija

Glavni neprijatelj Škorpija od 21. do 27. avgusta u finansijskom sektoru jeste neizvesnost.

Komuniciranje s pravim ljudima i odbijanje prepuštanju slabostima pomoći će vam da se s tim nosite. Najpovoljnije vreme za poboljšanje finansijske situacije su prva dva dana u sedmici, jer će energija Merkura još biti relativno stabilna.

Ovo će biti vreme uspešnih transakcija i kupovina.

Strelac

Energija planeta ove nedelje može naterati Strelce da krenu pogrešnim putem pa je za sada najbolje o svemu dobro promisliti.

Preporučljivo je osloniti se na lično iskustvo. Takva taktika pomoći će vam da ne pogrešite i ne posrnete pri rešavanju važnih finansijskih pitanja.

Svaka radnja treba da bude uravnotežena, a tada će biti moguće provesti nedelju bez rizika i problema.

Jarac

Energija planeta pomoći će Jarcima da nastave s prethodno napuštenim poslovima i uspeju u poslovnom okruženju. Samo nemojte brzati sa zaključcima i nemojte se voditi tuđim mišljenjem.

U ovom slučaju, finansijski uspeh neće vas ostaviti da čekate. Preporučljivo je slediti plan i ne skrenuti s odabranog puta.

Takva će odluka imati dobar efekat na rast karijere.

Vodolija

One Vodolije koji drže do reči i ne svađaju se bez razloga s klijentima i kolegama moći će da dobiju povećanje plate.

Predstavnici ovog znaka mogu lako pronaći dodatni izvor prihoda. U tom smislu važno je razvijati talente i ne odbijati primamljive ponude.

Za aktivan rad trebaće puno vremena i truda, ali trud će se isplatiti. Od vas će se i dalje tražiti prilagođavanje i spremnost da prihvatite nešto od onoga što niste očekivali.

Ribe

Finansijska sreća će se osmehnuti Ribama ako odbiju da poduzmu riskantne akcije. Destruktivna energija planeta može podstaći na spontane akcije, što može dovesti do gubitka novca.

U sedmici od 21. do 27. avgusta vredi pokušati pronaći rupe u proračunu, kao i načine kako ih otkloniti. Kolege mogu biti manipulativne. Važno je biti oprezan s deljenjem svojih planova, kao i naučiti kako reći ne.

Premostićete svaki problem uz pomoć lepih reči i strpljenja.

BONUS VIDEO:


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram