in

Jedan znak će ostvariti baš sve što zamisli

Jedan znak će ostvariti baš sve što zamisli

Šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja?

OVAN

Ljubav: Osećate napetost, niste zadovoljni trenutnim odnosom sa partnerom. Imate utisak da partner skriva nešto od vas, što vas frustrira. Otvoreno porazgovarajte! Slobodne Ovnove ne očekuju velike promene na ljubavnom planu.

Posao: Želite da se posvetite poslu, završite sa važnim poslovnim obavezama u prvoj polovini nedelje kako bi odmarali tokom vikenda. Nemojte probijati lične granice, ostanite umereni u suprotnom možete narušiti imunitet.

Zdravlje : Ojačajte imunitet uz pravilnu ishranu i odmor, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav:Pred Bikovima je povoljan period za ljubav, Venere u Vodoliji postiče intelektualne razgovore sa partnerom. Pruža vam se prilika da napredujete, stvorite zajedničke ciljeve i uživate u danima pred vama. Slobodne očekuje poziv za sastanak sa sobom koja im se dopada duže vreme.

Posao: Zadovoljni ste poslovnim uspesima, očekuje vas priliv novca u prvoj polovini nedelje. Možete da se posvetite uređenju doma i finansijskim ulaganjima na privatnom planu. Nema većih poslovnih promena i angažmana.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Ljubav: Trenutni astrološki aspekti unose dozu ozbiljnosti u odnos sa partnerom što vas pomalo frustrira. Imate utisak da partner vaše šale shvata preozbiljno i lako ulazi u konflikt. Pokušajte da izbegnete sukobe. Za slobodne pripadnike znaka nema većih promena.

Posao: Vaši planovi mogu biti odloženi za sam kraj januara, što vas može dodatno iznervirati. Fokusirajte se na hobije i odmorite u okviru doma. Ponekad ne ide sve po planu, ali to ne znači da mora biti loše za vas!

Zdravlje: Nema većih promena.

RAK

Ljubav: Očekuje vas mirna nedelja, mnogi od vas planiraju kraće putovanje. Uživajte u novim poznanstvima ako ste slobodni. Zauzete pripadnike znaka očekuje pozitivna nedelja, tokom koje ćete odmoriti.

Posao: Polako se vraćate u svoju dnevnu rutinu, najbolje bi bilo da nedelju zbog Retro Merkura posvetite zaostalim poslovnim obavezama. Pokušajte da rešite probleme iz 2022. godine, pogotovo ako radite administrativan posao.

Zdravlje: Sjajno.

Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Venera u Vodoliji vam daje odrešenu dozu opuštenosti, razdragani ste i uživate u sitnicama. Iskoristite nedelju pred vama za odmor ako je to moguće. Slobodne očekuje intenzivna nedelja, razmišljate o ulasku u vezu sa osobom koja vam se dugo dopada.

Posao: Očekuje vas stabilna poslovna situacija, zadovoljni ste svojim uspesima. Ukoliko vam se pruži prilika za dodatnim usavršavanjem prihvatite je. Finansijsko stanje je dobro, nema većih promena.

Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Ljubav: Problemi u komunikaciji lagano nestaju, imate osećaj da ste se zbližili sa partnerom u toku praznika. Uživajte u zajedničkom vremenu! Slobodne Device fokusirane su na druženje sa prijateljima i rodbinom.

Posao: Sigurni ste u sebe, većina vas je napravila spisak novogodišnjih ciljeva. Imate energije da se borite sa novim poslovnim izazovima i napredujete. Istaknite svoje kvalitete pred kolektivom, sada nije vreme za skromnost.

Zdravlje: Nema većih promena.

VAGA

Ljubav: Pred Vagama je mirna nedelja, osećate se dobro u svojoj koži. Nemojte previše razmišljati o prošlosti, prepustite se sadašnjem trenutku. Bilo da ste slobodni ili u vezi idealan je period da se posvetite sebi i odmorite.

Posao: Mnoge Vage brine finansijska situacija, niste sigurni da će vam 2023. godina doneti uspehe o kakvim maštate. Imajte na umu da je tek početak godine, nema razloga za nervozu. Ostanite fokusirani na dnevne obaveze.

Zdravlje: Sjajno.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije uživaju u svakom slobodnom trenutku provedenom sa partnerom i decom. Ukoliko ste slobodni očekuju vas divni trenuci sa bližim rođacima. Osetite zahvalnost, ostanite posvećeni ljudima koji vas vole i ispunjavaju vaš život srećom.

Posao: Ukoliko očekujete važnu poslovnu informaciju možete je dobiti u toku naredne nedelje. Pred vama je produktivna poslovna nedelja. Mnoge Škorpije su na odmoru, posvetite se kućnim obavezama i porodici.

Zdravlje: Ojačajte imunitet uz šetnju i zdravu ishranu.

Foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Strelčevima prija energija Venere koja je trenutno razigrana i opuštena, potrebno vam je rasterećenje. Pokušajte da odmorite u toku vikenda zajedno sa partnerom. Slobodnima se udvara osoba koju su upoznali putem poslovnih kontakta.

Posao: Strelčevima prija energija Venere koja je trenutno razigrana i opuštena, potrebno vam je rasterećenje. Pokušajte da odmorite u toku vikenda zajedno sa partnerom. Slobodnima se udvara osoba koju su upoznali putem poslovnih kontakta.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Ljubav: Pozitivna astrološka dešavanja očekuju Jarčeve, ovo je vaš mesec kao stvoren za uživanje. Sve što zamislite možete da ostvarite u narednoj nedelji, imate potpunu podršku voljenih. Uživajte u svakom trenutku bilo da ste solo ili u vezi!

Posao: Trenutno vam fokus nije na poslovnim aktivnostima, što je sasvim razumljivo. Ukoliko ste na odmoru, pokušajte da dovedete svoje fizičko zdravlje do perfekcije ishranom i fizičkom aktivnošću. Bliski rođak može tražiti novčanu pomoć od vas.

Zdravlje: Stabilno.

VODOLIJA

Ljubav: Venera u Vodoliji daje vam snagu da se izborite za sebe i svoje želje. Naredna nedelja biće intenzivna, želite da udovoljite sebi ali i partneru. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu. Slobodne očekuje susret sa osobom iz prošlosti.

Posao: Fokus je na privatnom životu, poslovne obaveze većina vas završava u hodu. Ukoliko očekujete unapređenje ili novi posao, krajem nedelje pozitivne vesti mogu stići do vas. Iskoristite maksimalno narednu nedelju na privatnom planu.

Zdravlje: Unosite veće količine vode, hidrirajte svoje telo.

RIBE

Ljubav: Pred Ribama je mirna nedelja, želite da odmorite od porodičnih okupljanja, pripreme hrane i uređenja doma. Recite dragon ljudima kako se osećate, razumeće vas. Slobodne očekuje mirna nedelja, takođe bez većih promena.

Posao: Očekuje vas dobra poslovna situacija, imate podršku kolektiva. Ribe koje vode sopstveni biznis mogu očekivati povećanje prihoda u narednoj nedelji, očekuju vas novi poslovni uspesi! Finansijsko stanje je zadovoljavajuće.

Zdravlje: Dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram