in

Device mešaju posao i zadovoljstvo

Device mešaju posao i zadovoljstvo

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 19. februar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iskoristite ovu nedelju da se odmorite i napunite baterije za narednu sedmicu. Prijaće vam okupljanje i druženje sa prijateljima.

Ljubav: Nemate prepreka na ljubavnom planu danas, što u prevodu znači prepustite se uživanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bikovi bi pored planiranog odmora mogli i da se pozabave pravljenjem nekih načelnih planova za narednu sedmicu, neće škoditi.

Ljubav: Sve vrste druženja, bilo da je u nekom izlasku, bilo preko društvenih mreža, mogu vam doneti priliku za nova interesantna poznanstva.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizance bi mogla da očekuje nova poslovna ponuda iz inostranstva, o kojoj ste možda već duže vreme maštali.

Ljubav: Pustite neka stvari idu svojim tokom i ništa ne forsirajte. Potrudite se na svaki način da ugodite dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

horoskop

Rak

Posao: Promenljivo raspoloženje moglo bi da preovlada kod Rakova ove nedelje, pa bi bilo dobro poslušati neki prijateljski savet i opustiti se.

Ljubav: Uglavnom bavljenje samim sobom i suočavanje sa sopstvenim dilemama i razmišljanjima mogli biste da očekujete danas.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Lavovi bi danas trebalo da budu u prvom planu, što znači podredite sve obaveze svojim potrebama i potrudite se da sebi priuštite neko malo zadovoljstvo.

Ljubav: Još lepša slika očekuje vas na ljubavnom planu, gde biste neke trenutke za pamćenje mogli da doživite sa voljenom osobom ukoliko se malo potrudite.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Device bi mogle danas da budu vrlo aktivne kada je u pitanju pomoć nekom od bliskih poslovnih saradnika.

Ljubav: Obratite pažnju na ljubavne signale koji vam već neko vreme stižu iz poslovnog okruženja. Možda je moguće spojiti posao i zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Još jedan aktivan i uspešan dan je pred Vagama gde bi akcenat mogao da bude pre svega na nekim manje zahtevnim obavezama ili hobiju.

Ljubav: Moguće je iznenadno novo poznanstvo preko posla.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom.

Škorpija

Posao: Dobar dan je pred Škorpijama koje su poslovno povezane sa inostranstvom. Danas vam može iskrsnuti neka neočekivana poslovna ponuda.

Ljubav: Danas bi vam najviše odgovaralo da budete u krugu ukućana i porodičnom ambijentu.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako je još nešto od zaostalih obaveza ostalo, onda imate prilike da danas sve privedete kraju i ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Nije vreme za ishitrene poteze i bitne odluke. Potrudite se da stvari posmatrate stavivši se u poziciju druge strane.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Obavite ono što je neodložno od obaveza, a ostatak slobodnog vremena odmorite kako biste napunili baterije za novi radni ciklus.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da svu pažnju posvetite ugađanju dragoj osobi koja će i te kako znati da vam uzvrati. Uživajte.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Neće biti smak sveta ukoliko nešto ostane i za sutra. Ovaj dan posvetite se opuštanju i odmoru pre svega.

Ljubav: Imate i želju i motivaciju da se posvetite u potpunosti voljenoj osobi i to trebate iskoristiti na najbolji mogući način.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo da se pozabave aktivnim odmorom i opuštanjem. Ugodite sebi.

Ljubav: Moguće je novo vrlo lepo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Trebalo bi da ste načisto sa starim ljubavnim pričama.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram