in

Zorannah žestoko isprozivala Rijanin nastup na Superboulu

Zorannah žestoko isprozivala Rijanin nastup na Superboulu

Rekla i koji je za nju najbolji nastup na pomenutoj manifestaciji.

Pevačica Rijana sinoć je nastupila na Superboulu i tom prilikom otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Njen nastup izazvao je različite komentare, a sada se oglasila i naša influenserka Zorana Jovanović Zorannah i iznela svoje mišljenje.

„Njena energija, energija mrtvog puvala. E sad, ne znam da li je to zato što nije mnogo đuskala, jer je trudna ili zato što je jednostavno zabole du*e, kao: ‘nisam plaćena, pa neću da igram’“, počela je Zorannah.

„Što se tiče autfita, meni je onaj autfit strava za ‘idem na kafu’, za ‘nastupam na Superboulu’, nešto ne valja. Znači, celu prvu trudnoću išla si golog stomaka, u resama, to je sve top izgledalo i onda objavljuješ da si trudna drugi put, zakopčana do grla ni ne vidi se da si trudna. Koreografija je bila top ovim plesačima, ali i njihov autfit – da te Bog sačuva“, dodala je influenserka.

Jovanovićeva je rekla da, prema njenom mišljenju, nijedan nastup na Superboulu ne može da se poredi sa nastupom koji je imala Dženifer Lopez.

„Takođe, Rijana je prva na Superboulu koja nije imala gosta, ali kao trudna je, pa je to možda gost iznenađenja. Nemojte me shvatiti pogrešno, meni je nastup bio jako kul, ali energija mrtvog puvala, prosto i jednostavno“, zaključila je Zorannah na storiju na svom Instagramu.

BONUS VIDEO: Zorannah pobesnela zbog pitanja o Tamari Kalinić