in

Zna se kako će podeliti imovinu, ona ponovo pokazala VELIČINU, tražiće JEDNO!

Nakon što je u rijalitiju “Zadruga” Nenad Aleksić Ša prevario svoju suprugu Ivanu sa rijaliti-cimerkom Tarom Simov, njih dvoje su rešili da na svoj sedmogodišnji brak stave tačku.

Blizak prijatelj Aleksićevih sada je otkrio da će supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta, te da će se sporazumno razići.

– Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime – ispričao je izvor blizak ovoj porodici.

Kako je rekao, Nenadova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u toj zajednici.

foto: Print Screen Youtube

– Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj – ispričao je dobro obavešteni izvor.

– Oboje ih poznajem godinama, istina, Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u “Zadruzi”. Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici – zaključio je izvor.

(Espreso / Alo)