in

Živi u ČUDNIM USLOVIMA, otkrila je sve o svom IZBORU!

Foto: Printscreen / Youtube

Glumica Jana Milosavljević publici se predstavila sa samo 11 godina, kao mala Zona Zamfirova u istoimenom filmu. Međutim, kaže da ne bi volela da to bude jedina rola po kojoj će ostati upamćena.

– To je bio naš najgledaniji film i moje prvo pojavljivanje pred kamerom. To je za mene, koja sam tada imala 11 godina, bilo zabavno iskustvo koje nisam shvatila previše ozbiljno. Danas mi je drago što sam bila deo te ekipe, ali ipak se nadam da će biti drugih uloga koje će me obeležiti u budućnosti – rekla je Jana.

Jana je u međuvremenu završila glumu u Novom Sadu kod Jasne Đuričić, postala je i majka, a sada uspešno nosi repertoar Beogradskog dramskog pozorišta.

– U Novi Sad sam otišla na nagovor Kokana Mladenovića, nakon što sam pala prijemni u Beogradu. Novi Sad mi do tada nije ni bio opcija, ali ispostavilo se da je to najbolji potez koji sam napravila. Studiranje tamo mi je donelo samostalnost koju do tada nisam imala i glumačku školu o kojoj sam samo mogla da sanjam – ispričala je glumica.

Jana je nedavno otkrila da već sedam godina u svom domu nema ni televizor, ni kompjuter, ni tablet.

– Živim kao i drugi, najviše uživam u vremenu provedenom sa sinom. Zbog prirode posla, umem da budem odsutna često, dok radim predstavu ili snimam. Ali dobra strana ove profesije je ta što, kad završim projekat, imam mnogo slobodnog vremena koje posvetim njemu. Uglavnom smo retko kod kuće, uvek negde skitamo. Smisao pronalazim u porodici, prijateljima i poslu – istakla je glumica.

(Espreso/Kurir)