in

ŽIKA JAKŠIĆ JE UPRAVO OKUPIO CELU ESTRADU: Razlog je VELIKI!

Foto: Printscreen Prva tv

Producent i voditelj emisije “Nikad nije kasno” Žika Jakšić danas slavi 58. rođendan.

Žika je kolege, prijatelje i najbliže okupio u jednom prestoničkom restoranu, a sada su isplivale prve fotografije sa proslave.

Naime, na proslavi su među prvima došli Sanja Vučić, Ivana Dudić i mnogi drugi.

Na proslavi je pevao Isak Šabanović koji je doveo atmosferu do usijanja i na svom Instagram profilu je objavio snimke i pokazao kako se ludo provode.

Inače, Žika Jakšić već neko vreme je svekar, a da lepe vesti nije podelio sa domaćom javnošću. Naime, njegov stariji sin Andrija, oženio se, kako saznaje “Hello!” 6. maja ove godine, a venčanje je održano u najstrožoj tajnosti.

Sin Žike Jakšića oženio je svoju izabranicu, posle dve godine zabavljanja.

27. juna 2020. Andrija je zaprosio voljenu, ali misteriozni Žika ni o tome nije govorio u javnosti.

Osim što krije identitet svoje izabranice, sa kojom je u romansu uplovio posle razvoda sa Dajanom Paunović, odlučio je da strogo čuva i intimu svog sina.

Nakon što su se Žika i njegova prva supruga rastali, Andrija je nastavio da živi sa majkom u Študgartu, ali je poslednjih godina odabrao život u srpskoj prestonici, gde je živeo sa svojim ocem.

‒ Iako nismo živeli zajedno, uvek sam bio tu da pomognem, na sve moguće načine, ali Andrijinoj majci odajem veliko priznanje, jer je imala neuporedivo veći uticaj. Ona je uspela da se izbori i sa njegovim odrastanjem i sa pubertetom. Večno ću joj biti zahvalan – rekao je Žika, koji poslednjih godina uživa u životu sa sinom.

Bonus video:

Espreso Twitter: Nada Macura

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)