in

ŽENA BAJDENOVOG SINA UHVAĆENA U TRANSU SA MUŠKARCIMA: Opustili se na plaži i bacili u AKCIJU: Au, svet u NEVERICI!

Ovih dana kroz svetske tabloide se provlači ime sina američkog predsednika Džoa Bajdena, ali i njegove zgodne žene, plavuše koja je viđena na plaži u Brazilu sa dvojicom nepoznatih muškaraca.

I dok je opet počelo da se priča o Hanteru Bajdenu, njegovom laptopu i vezama s Rusijom, njegova supruga Melisa Koen snimljena je na plaži u Brazilu sa dvojicom mladića. Kako piše Daily Mail, Melisu i njena dva prijatelja snimali su i agenti tajne službe.

foto: Profimedia

Melisa Koen (33) je južnoafrička aktivitskinja i rediteljka dokumentarnih filmova. Za Hantera se udala 2019. godine u Los Anđelesu.

I njoj, a i Hanteru ovo je drugi brak. Hanter iz prethodnog braka ima troje dece, dok Melisa nema.

“Odmah sam se zaljubio u nju” rekao je Hanter u jednom intervjuu.

Pre nego što je upoznala Hantera, Melisa je žestoko podržavala Barak Obamu i bila je kritična prema Donaldu Trampu.

Podsetimo, Donald Tramp je pozvao Vladimira Putina da javno objavi kakve veze ima Hanter Bajden s poslovima u Rusiji i da li je istina da je primio 3.5 miliona dolara od ruske milijarderke Elene Baturine.

Kako je objavio američki tabloid “New York Post”, istražuje se i Hanterov laptop na kom su navodno eksplicitni snimci i dokazi koji bi mogli gadno naštetiti njegovom ocu. Baš je “New York Post” tokom izbora 2020. godine objavio da su procureli mejlovi Hantera Bajdena koji su pokazali da je koristio svoje veze s ocem kako bi povećao platu u firmi Burisma u kojoj je radio.

Baš zbog ovih priča, Hanter Bajden je glavna tema svetskih tabloida.

Bonus video:

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)