in

ZBOG VEZE SA OŽENJENIM BILA JE GLAVNA TEMA NACIJE, NJEN SNIMAK SE DELIO KAO LUD: Da li prepoznajete pevačicu?

Pevačica, Foto: Instagram

Mnoge poznati ličnosti dele svoje uspomene iz detinjstva, pa tako imamo priliku da vidimo kako su izgledali kao deca.

Svojim objavama iz prošlosti razneže pratioce na društvenim mrežama, dok sa druge strane, malo ko bi ih prepoznao.

Pre izvesnog vremena je i naša popularna pevačica odlučila da pokaže svoju fotografiju na kojoj je imala četiri, pet godina, a mnogi su se iznenadili kada su je videli. Ona je tada izgledala skroz drugačije i malo sličnosti u odnosu na danas.

Ljupka Stević
foto: Instagram

Pevačica Ljupka Stević najpre je u centar pažnje dospela kada je snimila duet sa američkim reperom Snupom Dogom, a onda je neko vreme nije bilo u javnosti.

Ipak, prošle godine se ponovo našla na svim naslovnim stranama kada je napravila skandal sa svojim ljubavnikom, pukovnikom Dragišom Simićem.

Podsetimo, Ljupka je prethodne godine dospela na naslovne strane svih domaćih medija kada je zbog neverstva svog tadašnjeg partnera,oženjenog generala Dragiše Simića (51), demolirala njegove automobile.

Snimci na kojima je pevačica lomila i lupala obišli su sve društvene mreže, a nakon toga je dobila prekršajnu prijavu i zabranu prilaska u trajnju od 30 dana.

Ljupka je teško podnela raskid veze od 10 godina, ali je ubrzo odlučila da “stane na noge” i ponosno nastavi kroz život. Da se maksimalno posvetila sebi svedoče i brojne fotke sa putovanja, a one letnje i golišave zapalile su mreže.

Bonus video:

Tijana i Ljupka

(Espreso)