in

Zavirite u luksuzni dom Slobode i Vojina u okolini Beograda! (FOTO,VIDEO)

Sloboda i Vojin Ćetković po kozna koji put osvojili su srca domaće javnosti i ponovo potvrdili da sa razlogom nose titulu omiljenog glumačkog para, kada su svoje emocije pretočili na male ekrane, dok su tumačili glavne junake u seriji „Tajna vinove loze“, čiji se nastavak s nestrpljenjem očekuje.

Ponovo su dospeli na naslovne strane i u žižu medijskog interesovanja, a oboje važe za par, koji najviše voli svoj mir. Baš zato, sa ćerkama Milom i Verom neretko napuštaju vrevu beogradskih ulica i svoj mir pronalaze u vikendici nadomak Beograda, smeštenoj u Čortanovcima.

Iako Sloboda i Vojin svoje „parče mira“ sebično čuvaju od radoznalih pogleda, ekipa emisije „Paparaco lov“ nedavno ih je pratila do njihove vikendice sa pogledom na Dunav.

Prostrano dvorište i veliko imanje, prava su oaza mira i savršeno mesto za bekstvo od gradske gužve i radoznalih pogleda. Pa ipak, Sloboda i Vojin povremeno na svojim „Instagram“ profilima podele po koju fotografiju, koja otkriva kako izgleda njihov dom u Čortanovcima.

Prostrano dvorište i veliko imanje, prava su oaza mira i savršeno mesto za bekstvo od gradske gužve i radoznalih pogleda. Pa ipak, Sloboda i Vojin povremeno na svojim „Instagram“ profilima podele po koju fotografiju, koja otkriva kako izgleda njihov dom u Čortanovcima.

 

Tokom leta, Sloboda je podelila nekoliko fotografija, koje su otkrile da imanje poseduje i bazen na kome porodica rado uživa i provodi dane, kada su svi na okupu.

A neretko u svom domu ugoste i brojne prijatelje i spremaju riblje specijalitete, od ribe, koju Vojin sa prijateljima ulovi.

Čitavoj porodici bitno je da uživaju u prirodizelenilu svežem vazduhu, a o uređenju dvorišta Sloboda i Vojin sami brinu. A sve odiše mirom, skladom i ljubavlju, baš kao njihov brak.