in

Zašto igra kao moj deda?

Zašto igra kao moj deda?

Ovo je presmešno.

Leonardo Dikaprio snimljen je kako pleše na zabavi u jednom klubu u Majamiju, a snimak je postao viralan na TikToku prikupivši 4,5 miliona pregleda za samo tri dana otkako je objavljen.

Glumac je prve dane nove godine proveo partijajući u Majamiju, a video u kom pokazuje svoje plesne pokrete postao je hit na društvenim mrežama.

@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell 😂 More on IG – livinmiami305 📸: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio ♬ original sound – Miami | Miami Beach

„Ne sećam se ovog dela iz Titanika“, našalila je jedna tiktokerka, a druga je upitala: „Zašto igra kao moj deda?“.

„Ima iste pokrete kao u Vuku s Vol strita“, napisao je još jedan obožavalac, a drugi he dodao: „Ovo je presmešno“. Jedan je stao u njegovu obranu, napisavši: „Tip čiluje, pustite ga da živi“.

Podsetimo, otkako je prekinuo vezu s 23 godine mlađom manekenkom Kamilom Morone, Leonardo uživa u samačkom životu. Nedavno je viđen kako provodi vreme s manekenkama Rebekom Donaldson i Liliom Vedel, a nedavno je na svoj privatni parti pozvao i najpoznatiju hrvatsku navijačicu, Ivanu Knoll, prenosi Index.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi