in

Zajedno su 10 godina, a njegovo zanimanje nema veze sa ESTRADOM! (FOTO)

Stoja Novaković, Foto: Damir Dervišagić

Već na samom početku karijere folk pevačice pročulo se da se udala sa samo šesnaest godina, kao i to da je ubrzo nakon toga ostala udovica.

Pevačica Stoja Novaković prvi put se udala sa samo 16 godina, a sa već 17 je rodila svoje prvo dete.

Ona je već 10 godina u braku sa Igorom Jovanovićem, arhitektom, kog nije često pokazivala u javnosti.

Stoja novaković
foto: Kurir

– Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumijevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom – rekla je Stoja za “Puls” pre nekoliko godina.

Stoja je istakla da je Igor vrlo pažljiv i da joj stalno kupuje poklone i priređuje iznenađenja, a da beži iz kuće kada joj naiđe “žuta minuta”.

Novakovićeva nikada nije krila da je njena veza sa Igorom vrlo turbuletna i da je zbog njega činila razne ludosti. Ona se jedno zaletela u betonski zid kako je ne bi ostavio.

Ono što je interesantno je to da je Igor nedavno napravio profil na društvenoj mreži Instagram.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje Igor redovno posećuje teretanu, iako je u zrelim godinama, što je za svaku pohvalu.

Bonus video:

STOJA NAPRAVILA ŽURKU U KUHINJI, ZAPEVALA NA SAV GLAS! Pevačica pokazala deo luksuznog doma u Perlezu, pa ZAVRCKALA! VIDEO

00:52

STOJA NAPRAVILA ŽURKU U KUHINJI, ZAPEVALA NA SAV GLAS! Pevačica pokazala deo luksuznog doma u Perlezu, pa ZAVRCKALA! VIDEO

(Espreso)