in

Zajedno sa masom trčao ka izlazu, nije mogao da veruje da splav tone

Zajedno sa masom trčao ka izlazu, nije mogao da veruje da splav tone

Na splavu Fristajler koji je sinoć napola potonuo nastupao je pevač Relja Popović, a ne Relja Despotović iz benda “Crni Cerak” kako je prvobitno objavljeno u medijima. Despotović se oglasio za beogradske medije i razjasnio kako je došlo do zabune.

Isto ime ova dva muzičara, kao i isti naziv mesta na kojima su imali novogodišnje nastupe dovela je do nesporuzuma koji je Despotović razjasnio.

„Ja sam na zimskom Fristajleru tad bio, tamo je nastupao Relja Popović“, rekao je frontmen „Crnog Ceraka“.

Relja Popović nije se oglašavao povodom sinoćnjeg incidenta na splavu.

„Nije mogao da veruje sopstvenim očima“

Gosti žurke koje je prekinuta desetak minuta nakon ponoći kada je voda počela da nadire kažu da je Relja Popović bio među prvima koji je evakuisan. Kako tvrdi izvor Blica koji se zatekao na licu mesta, pevač je zajedno sa masom trčao ka izlazu i „iznervirao se zbog incidenta“.

„Nije mogao da veruje sopstvenim očima. Iako je želeo da nastavi veče na nekom drugom mestu, otišao je pravo kući“, navodi taj izvor za „Blic“.

Relja Popović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Podsećamo, beogradski splav „Fristajler“ napola je potonuo sinoć tokom dočeka Nove godine. Svedoci drame koja se sinoć dogodila u popularnom klubu kažu da je voda počela da nadire desetak minuta nakon ponoći, ali da u prvom trenutku nisu shvatili šta se dešava. Kada se spav nakrivio, počela je panika i beg ka izlazu.

BONUS VIDEO: Splav Fristajler jutro posle potonuća