in

Za ćerku nije znao da je ŽIVA! FOTO

Željko Ražnatović Arkan za života napravio je devetoro dece, od toga su šestoro iz dva braka. Četiri iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje s Cecom Veličković Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza.

U braku sa Natalijom, Željko ima Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela.

Za Veljka I Anastasiju znate svi, pa ne treba puno pisati o njima s obzirom da o njihovim aktivnostima možete da čitate svaki dan i pratite na njihovim društvenim nalozima.

foto: Instagram

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju. Vojin se posle završenog fakulteta zaposlio u firmi lanca hotela i kazina čiji je vlasnik deda čuvene bogatašice Paris Hilton.

Arkan
foto: Instagram

Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku, međutim sva saznanja o Maši tu i staju. O njoj se jako malo zna i ona se retko gde pominje, verovatno zato što je to delimično i njena odluka.

Arkanova bivša žena i deca sada žive u različitim državama SAD. Dok je Natalija ostala u Kaliforniji, Vojin se preselio u Las Vegas, a njegova sestra Milena živi u Nju Orleansu, država Luizijana.

Zanimljivo je da danas nijedno od četvoro Arkanove dece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović. Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović.

Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vreme je bila i na studijama u Atini. Trenutno živi u Nju Orleansu.

Ceca Ražnatović je 1998. godine snimila spot za pesmu “Nevaljala”. U tom spotu pojavljuje se zgodan, lep, plavooki momak o kojem se malo zna. Međutim, on nije običan maneken, već Arkanov sin iz prvog braka i brat blizanac Vojina Ražnatovića.

Arkan
foto: Youtube

Njegovo ime je Nikola i on godinama ne živi u Srbiji. Kako je u tom periodu snimanja Cecinog videa Arkan bio živ, on je dobio glavnu ulogu u maćehinom spotu.

Ovako Nikola izgleda i snimljen je pre par godina na pomenu Arkanu.

Arkan
foto: Youtube/Kurir

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj.

Sa glumicom Ljiljanom Nijatović, Arkan ima i ćerku Anđelu. Anđela sada ima 40 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a pre par godina je objavila i zbirku pesama. Poslednji put je viđena kako dolazi na Anastasijin 18. rođendan, a poznato je da je u odličnim odnosima sa Cecom jer kako je jednom rekla, ona je “hlebom hranila” kada je Arkan ubijen.

Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru.Sofija danas živi u Briselu!

Prvi put je videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu.Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji!

Arkan
foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Tu su Veljko i Anastasija Ražnatović koje je Arkan dobio sa svojom suprugom Cecom Ražnatović.

Veljko Ražnatović
foto: Luka Stojanović

(Espreso)