in

Vučić sinoć branio Karleušu, a ona danas sa Goranom Vesićem izašla na SNS miting da ga podrži FOTO

Vučić sinoć branio Karleušu, a ona danas sa Goranom Vesićem izašla na SNS miting da ga podrži FOTO

Pevačiva Jelena Karleuša je izašla je na skup podrške SNS i Aleksandru Vučiću i trenutno šeta za građanima koji su ucenjeni i dovučeni iz svih krajeva Srbije autobusima u srpsku prestonicu.

Ona je dala izjave za kamere televizije Pink i pričala o tome zašto podržava Aleksandra Vučića, te kako je danas izašla na ulicu upravo zbog njega.

„Ovde nisam došla kao pevačica već kao javna ličnost sa velikim brojem pratilaca koja je došla da podrži ujedinjene naroda. Isprovocirana sam i revoltirana nedavnim dešavanjima, koja su me snašla proteklih par dana“, rekla je ona.

S njom je bio i Goran Vesić, koji je rekao da je Karleuša prošla „pakao“ zbog gostovanja u Hit Tvitu i zahvalio se što je došla, ali je rekao i da bi razumeo da ipak nije došla.

Ljudi na Tviteru su skrinšotovali njeno davanje izjava i uputili joj negativne komentare.

„Vidi se da se lepo jelo sendviča“, napisala je ona.

Karleuša je inače, sinoć, snimala ekran na televiziji Pink, dok je predsednik Aleksandar Vučić davao izjave, te je nazvao divnom ženom.

„Za Jelenu Karleušu koja je kao bila na njihovoj strani, a sada je na našoj, ona nikada nije bila za mene i nije mene podržavala, samo je govorila žena – okej ljudi, ali kako je Vučić kriv? Oni nisu preneli njenu izjavu, nego su je napali na najbrutalniji način. Pogledajte Đilasovu izjavu kako govori 2019. godine kako govori da Karleuši čereče Karleušu a divna je žena, sada mu više nije tako divna“, rekao je Vučić, a Karleuša je objavila.

Foto: Printscreen / Instagram