in

„Vređali su me jer sam bila debela…“

Nika je, inače, već duže vreme hit na društvenim mrežama, zbog snimaka koje su delili Jelena, Duško, ali i ona sama

Mlađa naslednica Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika Tošić, na veliko iznenađenje mnogih trenira fudbal, i to u Crvenoj zvezdi, ali je pre odluke da se bavi ovim sportom trenirala odbojku.

Međutim, tamo je imala prilično loše iskustvo i to zbog dece sa kojima je trenirala.

Malena Nika je to rekla u videu koji je Jelena objavila na storiju, a na kojem se vidi iskren i duhovit razgovor majke i ćerke. Ipak, jedan deo istog rastužio je Jelenine fanove.

– Svi su me vređali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna… Rekla sam „okej…“. Išla sam na dijetu, smršala sam 12 kila. Opet sam se ugojila… – kazala je jedanaestogodišnja Nika.

– Dobro, to nećeš reći, da si se ugojila – rekla je Jelena mezimici, a onda je dodala ono što bi Nika trebalo da kaže.

– I sad sam super srećna i treniram fudbal – kazala joj je mama.

Nika je ponovila njene reči, a onda ju je urnebesno pogledala. Nika je, inače, već duže vreme hit na društvenim mrežama, zbog snimaka koje su delili Jelena, Duško, ali i ona sama.

„Ovo dete je neodoljivo“, „Toliko je pametna i slatka, i smešna u najpozitivnijem smislu“, „Tužno je čuti ovo od deteta“, „Roditelji, ne dozvolite da se vaša deca ovako ponašaju prema drugoj deci, kao što su se ponašali prema Niki“, neki su od brojnih komentara.

Telegraf