in

VODITELJKA ISPROZIVALA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ DA SE IZOPERISALA: Usledeo brutalan odgovor – Neka pogleda na šta ona liči! (VIDEO)

Voditeljka Snežana Dakić negativno prokomentarisala izgled popularne pevačice, ova joj odbrusila!
Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno su domaće javne ličnosti u anketi proglasili za “najružniju VIP damu bez šminke”:

Najbrutalnija u svojim komentarima bila je Snežana Dakić, koja je rekla da je “oživela veliku estetsku transformaciju”. Pevačica se sada oglasila i rekla: “Kakvu bre transformaciju?!”, ali i poručila voditeljki da je “nebitna”!

“Nebitna mi je ona totalno, neka ta Dakićka pogleda prvo sebe, a onda neka komentariše druge. Kakvu bre veliku estetsku transformaciju sam ja uradila?! Ispada kao da sam sva izoperisana. Lepo je Sanja Marinković rekla da deluje kao da sam samo korigovala usta što je tačno, a da je sve ostalo posledica gojaznosti”, rekla je Aleksandra Mladenović i dodala:

“Poznato je već da sam imala taj hormonski disbalans, zato mi je lice natečeno, a ne zbog pumpanja jagodica ili ko zna čega. Još malo je ostalo od terapije i biće sve u redu”.

Poslušajte šta je Snežana rekla o Aleksandri u emisiji “Paparazzo lov”:

Comments

comments