in

Veštici krivo što je unakazila Taru, ISTINA izašla na videlo!

Bivša zadrugarka Tara Simov u više navrata je javno pokazala povrede koje joj je pre par godina, kako sama tvrdi, nanela starleta Anđela Veštica, a sada su se prvi put našle oči u oči, a studio je pun obezbeđenja i svi su u pripravnosti.

– Nismo se videle 4 godine. Vreme je bilo da se sukob reši. Meni je žao. Naravno da ću da se izvinim, naravno da sam pogrešila. Neke stvari su dovele do tog postupka. Ona je mene povredila, ja sam je povredila na lošiji način, kajem se i vreme je da se stavi tačka. Mi smo sudski rešile, meni niko ne može ništa. Dogovorile smo se da van suda rešimo stvari, i da ona nema traumu. Meni je zaista žao. Ovo je moglo ranije da se reši – rekla je Anđela Veštica.

– Anđela i ja smo imale razgovor. Vreme je da se stavi tačka. Pravda koju sam tražila nije na mojoj strani. Anđela je želela da se čujemo i vidimo i popričale smo. Mi smo bile baš dobre drugarice. Spavale smo jedna kod druge – rekla je Tara.

– Tara i ja smo se udaljile i onda je ona nešto rekla što je mene iznerviralo – rekla je Veštica u emisiji “Amidži Šou”.

foto: Sonja Spasić, Instagram

Nakon svega Tara je nedavno onima koji je podržavaju otkrila da je pokrenuta peticija da se pomenuto suđenje koje je zastarelo i nastavi, pa zamolila da svi potpišu.

Inače, ono što je sve šokiralo jeste to što su se njih dve zapratile na Instagram profilima, što je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)