in

Verenik je prevario sa njenom najboljom drugaricom

Verenik je prevario sa njenom najboljom drugaricom

Jedna od najpopularnijih i najplaćenijih glumica iz Turske nestala je nakon što je ovu zemlju pogodio snažni zemljotres.

Prethodnih nekoliko dana glavna tema u svetu je vest da je razarajući zemljotres pogodio Tursku i Siriju. Ovom prilikom veliki broj ljudi izgubio je živote, dok su drugi pretrpeli velike materijalne štete. Nove informacije o broju stradalih stalno se pojavljuju, a veliki brojevi uznemirili su javnost širom sveta.

Kako pišu turski mediji, popularna glumica Džansu Dere nestala je nakon zemljotresa. Džansu je navodno pod ruševinama jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa, a širu javnost i tamošnje medije dodatno je zabrinula činjenica da se ni porodica popularne glumice još nije oglasila povodom navoda o njenom nestanku.

Džansu Dere proslavila se nakon što je tumačila veliki broj zapaženih uloga u popularnim ostvarenjima, a svetsku popularnost stekla je nakon šti su se ove serije emotvale izvan granica Turske. Glumicu je publika publika u Srbiji upoznala u serijama „Sulejman Veličanstveni“, „Sili“ i „Ezel“.

Pored glume, Džansu se bavi i modelingom, pa je često bila na naslovnim stranama modnih magazina.

Dugo je bila zaljubljena u komičara Cema Jilmaza, za koga je i bila verena. Međutim, atraktivna glumica prošla je kroz skandal zbog ove ljubavi kada je saznala da ju je verenik prevario sa najboljom prijateljicom. Jilmaz je ubrzo nakon toga dobio dete sa svojom ljubavnicom, najboljom prijateljicom glumice.

Nakon razočarenja započela je vezu sa svojim menadžerom, međutim ubrzo ju je i on ostavio zbog druge žene.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne