in

VELIKE TRAUME SU OBELEŽILE ŽIVOT NAŠE PEVAČICE! Prvi muž joj je bio NARKOMAN, a onda je i ona prošla kroz PAKAO!

Viktorija, Foto: Printscreen

Iako može da se pohvali uspešnom muzičkom karijerom, život slavne pevačice Snežane Mišković Viktorije obeležili su brojni teški periodi, ali i tragedija koja joj je promenila život, pišu mediji.

Viktorija se dva puta udavala, a nije imala sreće ni sa prvim, ni sa drugim mužem. Prvi je, kako je sama priznala, bio narkoman i život sa zavisnikom nije bio moguć, pa je rešila da se razvede.

Viktorija
foto: Printscreen

Viktorija se za prvog muža, koji je takođe bio muzičar, udala 1982. godine i to posle samo deset dana poznanstva. Tajno su se venčali, a njihov brak bio je bajka sve dok nije stupio rat na području bivše Jugoslavije. Tada su nastali problemi.

– Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Dan danas ne znam gde je. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se ni javljao, krio se od dugova – ispričala je Viktorija jednom prilikom.

Ona je u intervjuu za jedan dnevni list pre nekoliko godina otkrila i to da je bivši muž prodavao zbog droge njihovu imovinu, što je bio glavni razlog da se rastanu zauvek.

– Moj tadašnji suprug je nastavio da se drogira. Doživela sam da se vratim sa turneje i da nađem prazan stan. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt – otkrila je Viktorija.

– Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u „Petparačkim pričama – ispričala je svojevremo Viktorija, a pre nekoliko godina za magazin Story otkrila je kakav stav danas ima kada su u pitanju brakovi i veze.

– Nema tog majčinog sina s kojim bih ostarila, peglala mu košulje i koga bih mogla da ubudžim u svoje vreme. Čak mislim da oni koji žive zajedno, a mojih su godina, treba da spavaju u odvojenim sobama. Nikada nisam bila rob pegle, kuhinje i usisivača, pribegavala sam tome samo u specijalnim prilikama. Inače, lepo je kad vidiš parove koji se vole kako dele obaveze.

Viktorija
foto: Dragan Kadić

Viktorija je tokom učešća u jednom rijalitiju pre nekoliko godina prvi put javno progovorila o najtežim trenucima u svom životu, tačnije o traumatičnom iskustvu kada je izgubila dete.

– Negde oko 11 ja odem u toalet i onda se desilo nešto neverovatno. Izbacila sam plod – prisetila se Viktorija tragičnog događaja koji je doživela tokom devedesetih godina, dan nakon velikog koncerta koji je održala tada u Skoplju.

Bonus video:

Espreso čestitke: Vera Matović

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Story/Glossy)