in

VELIKE TRAGEDIJE OBELEŽILE ŽIVOT ROKERA! Malo ko zna koliko je SUDBINA bila GROZNA: Sahranio PORODICU, IZBEGAO SMRT

Roker Đorđe David aktuelni je član žirija takmičenja “Zvezde Granda”, a mnogi njegovi obožavaoci ne znaju da je u životu doživeo nekoliko tragedija.

Naime, kako je jednom prilikom rekao, nije mu oduvek bila namera da se bavi muzikom, ali je onda došlo do događaja koji mu je promenio život.

Njegov otac Vasilije bio je tajni savetnik u Titovom kabinetu, a poginuo je kada je Đorđe bio veoma mlad.

– On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoveku naprave lom u glavi – ispričao je on u jednoj emisiji, a preneo je Grandonline.

– Tražio sam da se bavim nečim što daje slobodu, a to je umetnost – objasnio je roker tada zbog čega je odlučio da se bavi poslom koji ga je proslavio.

Jednom prilikom je rekao i da je imao srećno detinjstvo, ali i da je u samo četiri godine doživeo još dva velika životna udarca.

– Detinjstvo mi je bilo lepo zahvaljujući majci, koja je bila prava rokenrol mama. Čuvala je moje dečaštvo i nepristajanje da odrastem time što je sve pokrivala kad zafali, kad nema posla. Do svog zadnjeg dana. Moja sestra je teško podnela trenutak kada je otac poginuo i nije se sa tim pomirila do kraja života. Majku sam sahranio 2013, a sestru 2017. godine. Sada je cela priča svedena na dete, Anu i rokenrol – rekao je on za magazin Lena.

foto: RTV Pink printscreen

Roker se i sam našao u životnoj opasnosti kada je prošle godine oboleo od koronavirusa.

– Bio sam u životnoj opasnosti, moje šanse su bile 50 prema 50. Izvukli su me moja plivačka pluća i srce naviklo na stalne treninge, tako su mi rekli doktori. Jedinu frku sam imao da će virus ostaviti trajne posledice na moj glas i pluća, jer su oni moje sredstvo za rad, moja porodica zavisi od njih – priznao je Đorđe za pomenuti medij.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Grandonline/Lena)