in

VELIKA BOL! PRIPREMILA KOVČEG I SANDUK ZA MRTVOROĐENO DETE: Žizela se SLOMILA OD TUGE

Ivana Živković Žizela, Foto: instagramscreen

Bivša takmičarka rijalitija “Parovi” Ivana Živković Žizela nedavno je izgubila bebu, na porođaju u Ćupriji.

Žizela je danas stigla kući, nakon tragedije koju je proživela, pa se uključila putem lajva kako bi objasnila šta se tačno desilo.

Ivana Živković Žizela
foto: Instagram printscreen

– U nedelju, u 9 ujutru mi je pukao vodenjak, a u 13 časova je dete proglašeno mrtvo, nisu mogli odmah da me prime. Da sam još par sati bila tamo, ja bih umrla, sa detetom u stomaku. Moja doktorka nije bila tu, porađao me je drugi doktor. Cele noći sam bila na lekovima i infuziji, molila sam Boga da izađem živa iz sale. Piškila sam na vratima od sale. Počnemo, pa ne možemo ipak, pa zaspim, pa probamo opet… – objašnjava Ivana i nastavlja:

Ivana Živković Žizela
foto: Instagram printscreen

– Nisam mogla da poverujem šta se desilo. Ubeđivala sam sebe da je dete živo. Milion puta sam govorila da je sve laž, da je dete dobro. Doktor mi se izvinjavao milion puta u sali, govorio je da je dete bilo bolesno. Mislila sam da ću umreti i ja tada. Pored moje, još jedna beba je rođena mrtva taj dan – istakla je ona i otkrila da je sve bilo kako treba, danas bi sa svojim sinom izašla iz porodilišta.

– Bebu ću uzeti u ponedeljak, po zakonu mora da ide mrtvački auto i moram da imam sanduk. Moja majka će uzeti dete. Oni mi nisu dali papire sa potpisom, tu je nastao ceo problem, sve sam snimila da pokaže policiji dokaze, tužiću ih – istakla je Ivana.

(Espreso)