in

VAŽILI SU ZA NAJLEPŠI PAR U BEOGRADU! KONTROVERZNOM BIZNISMENU RODILA JE SINA: Njfatalnija ljubav Elene Karaman!

Elena Karaman, Foto: Damir Dervišagić

Elena Karaman, najstarija ćerka Verice Rakočević, oduvek je važila za fatalnu ženu za kojom su muškarci gubili glavu.

Posle razvoda od proslavljenog fudbalera Predraga Mijatovića, sa kojim je dobila dva sina, Elena se iz Španije vratila u Beograd gde je upoznala kontroverznog biznismena Andriju Draškovića.

Elena Karaman
foto: Instagram

Beogradski plejboj, rođen 1964. godine, privlačio je pažnju ženskog sveta, koliko je i Elena mamila muške uzdahe. Zajedno su bili par za kojim su se prolaznici, hteli – ne hteli, okretali na ulici.

‒ Oduvek sam bio svestan svoje naočitosti. Jednostavno, znao sam da lepo izgledam ‒ priznao je u jednom intervjuu Andrija Drašković, čiji je izgled, harizmu i šarm, tvrde upućeni, nasledio njegov i Elenin sin Matija.

Matija Drašković
foto: Instagram

Iako su se rastali ubrzo posle Matijinog rođenja, nastavili su da neguju prijateljski odnos i da zajedno brinu o dobrobiti deteta, koji je sada već momak u dvadesetim godinama.

‒ Moj zlatni dečak, potpuno odrastao. Preponosna sam na tebe i ne mogu ti dovoljno zahvaliti što si izabrao da budem tvoja majka. Pogledaj u sebe, sve što želiš već si postigao, voljen si ‒ poručila mu je majka u jesen 2017. godine, kada je obelodanila da Matija kreće na fakultet.

Elena Karaman
foto: Instagram

Drašković junior je ovih dana na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju iz vremena kada su njegovi mama i tata bili zajedno. Slika stara dve decenije više od reči svedoči o vremenu kada su Andrija Drašković i Elena Karaman bili mladi, bezbrižni i zaljubljeni.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Hello)