in

Uz poznate ličnosti iz regiona održana ekskluzivna žurka na crnogorskom primorju!

EXIT festival i LuXEvents su ovog vikenda u impresivnoj vili „Geba“ na Svetom Stefanu organizovali ekskluzivnu žurku „Leto još nije gotovo“, na kojoj su se okupile poznate ličnosti iz regiona.

foto: Promo slike

Na glamuroznom dvodnevnom partiju na crnogorskom primorju zabavljali su se glumice i glumci iz regiona – Dragana Mićalović,Bojan Perić, Nenad Okanović, Olja Lević, Milica Majkić, svetski i evropski šampion u kik-boksu Nenad Pagonis, srpska sportistkinja, fitnes model i influenserka Sara Damjanović poznatija kao Sara Tkd, kao i njena mlađa sestra tiktokerka i
influenserka Anja Damnjanović, Ivana Knoll – jedna od vodećih influenserki i modela iz Hrvatske, kao i influenserka Sara Lizatović.

Exit
foto: Promo slike

Žurci su prisustvovale i nekadašnja misica Srbije i Crne Gore Jelena Mandić, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki Elena Dizdar, srpska manekenka i model Dana Barbara, DJ Daniella da Silva iz Berlina, zatim srpska travel blogerka Željana Okanović, i mnogi drugi. Na večeri pre žurke gostima se pridružio i Dritan Abazović, potpredsednik Vlade Crne Gore.

Exit
foto: Promo slike

Za muzičku podršku sve do izlaska sunca bila je zadužena internacionalna DJ ekipa koju su predvodili Kristijan Molnar, Ece Ekren i DJ Nikifor.

(Espreso)