in

Upisala fakultet, živi u Los Anđelesu!

Nataša Kojić Taša je svojevremeno otpočela muzičku karijeru u Srbiji, da bi potom digla ruke od mikrofona, upisala prestižni univerzitet u Sjedinjenim Američkim Državama i ostala da živi u Los Anđelesu.

Zbog problema sa papirologijom ona ne može da se vrati u Srbiju, a njen otac, pevač Dragan Kojić Keba, je u poslednjem intervjuu otkrio da su ipak svakodnevno u kontaktu, kao i da mu je upravo ona radila spot za poslednju pesmu.

foto: Filip Plavčić

– Nataša je super. Živi u Los Anđelesu. Njoj je lepo. Tamo se ponovo budi život koji je stao u doba pandemije, ali ja se sećam i ranije da tamo svi ležu već u 11 sati uveče jer je to ipak industrijski grad što se filma tiče – ispričao je Keba.

– Kažu da se tamo sve vraća u normalu. Ranije sam išao svake godine tamo, ali nisam išao sad već dve godine. Ranije sam, što se kaže, spajao lepo i korisno, odnosno da odem i na turneju i kod Nataše – dodao je Kojić.

– Nadam se da ću je sledeće godine posetiti, ali već dugo i željno iščekujem da ona dođe ovde. Kao roditelj je podržavam u svakom mogućem pogledu i srećan sam kad je ona srećna, a ona je stvarno srećna – ispričao je uz osmeh Dragan.

– Ona nije deset godina bila u Srbiji, a još je ovde nisu zaboravili – zaključio je pevač.

(Espreso)