in

U ŽIVOTU NATAŠE BEKVALAC DESILA SE STRAVIČNA TRAGEDIJA! Imao je samo 18 godina, bio joj je PRVA LJUBAV! Bolna tačka

Nataša Bekvalac oduvek je volela momke koji voze motore, a nažalost njena prva velika ljubav poginula je u nesreći na dvotočkašu.

Bilo je to pre skoro 20 godina. Tek punoletni P. (ime i prezime poznato redakciji) život je izgubio u teškoj saobraćajki na svom motoru, na kojem se i Nataša često vozila.

– On je bio fin mladić, studirao je arhitekturu i Nata je bila baš zaljubljena u njega. Često su se vozili na motoru i ceo Novi Sad ih je znao. P. A. je obožavao brzu vožnju i to mu se, nažalost, obilo o glavu. Nesreća koju je doživeo bila je kobna po njega. Nataša od tada nosi traume od motora i brze vožnje – rekao je izvor u jednom intervjuu za Kurir.

foto: Aleksandra Čolić

Bekvalčeva i P. u trenutku njegove pogibije više nisu bili u vezi, ona je tada snimala svoj prvi album, ali je veoma emotivno podnela njegov gubitak. Igrom sudbine pevačicin prvi muž Danilo Ikodinović bio je veliki zaljubljenik u motore.

– Jedino zbog čega se žena i ja svađamo jesu moj motor i brza vožnja – rekao je Dača u jednom intervjuu dok je još bio u braku s Natašom.

Danilo Ikodinović
foto: Kurir

Nekoliko meseci nakon toga doživeo je tešku saobraćajnu nesreću na svojoj sivoj „jamahi“ i jedva ostao živ.

Pevačica je i s drugim suprugom imala isti problem, jer je i Ljuba Jovanović vozio brzu mašinu na dva točka. I to kakvu, „jamahu“ koju je nekad imao i Dača. To je Nati bio veliki problem, pa Ljubu nismo videli na motoru dok je bio u braku s njom.I na kraju, dođosmo do bivšeg dečka, Luke Lazukića. Njemu su motori veliki hobi. On je jedan od organizatora moto-manifestacije Kros čelendž, koja se održava na Tari.

Luka Lazukić, Nataša Bekvalac
foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

(Espreso/Kurir)