in

U teškoj su SITUACIJI, nemaština hara estradom!

Natalija i Sani Ibraimov članovi grupe Trik Fx važe za jedan od najskladnijih brakova sa domaće javne scene, što su dokazali i učešćem u raznim rijaliti formatima. Oni su se putem video poziva uključili u jednu emisiju.

foto: Dragan Kadić

Oni su se putem video poziva uključili u jednu emisiju i otvoreno govorili o aktuelnostima iz rijalitija “Zadruga 4”, u kojem su i sami učestvovali u prošloj sezoni.

– Iskreno, ja sam navikla na normalan život, na sport, na zdravo spavanje, za mene je to bilo strašno. U ovom zadnjem rijalitiju mi je bilo lakše jer smo bili zajedno. Ja sam pravdoljubiva, ne trpim laži i nepravdu i rekla sam da neću nikada više ući u rijalitiji i da to nije za mene. Želela sam da dokažem da to nije tako, i svima sam želela da dokažem da sam u pravu, posle sam se i pokajala što sam ušla. Nisam navikla na te ljude, na vređanje, na tu atmosferu. Nisam navikla da maltretiram ljude, već da im govorim lepe stvari, da budem tu za njih – pričala je Natalija.

Potom se ubacio i Natalijin suprug Sani:

– Naravno. Oba rijalitija gde smo mi bili su drugačiji. Biti rijaliti igrač je danas ozbiljan posao, jako se dugo spremaju za to i znaju šta treba da radi, mi smo ušli nespremni. Situacija te natera da postanemo to što nismo. Nije mi toliko bilo teško, koliko mi je nedostajala pordica. Dešavalo se da izgubim kontrolu, nema nekog objašnjenje za to, velika psihološka igra – rekao je denser.

– Mi smo sada u jednoj teškoj situaciji, da nije bilo tog rijalitija, ne znam kako bi sada mi živeli. Pare se troše. Jesmo imali ušteđevinu, ali to nije dovoljno. Muka te natera da na sve – poručila je Natalija.

– Ljudima je interesantno kada ne dam Saniju da jede, a ne dam mu da jede jer ima holesterol. Šta treba muž da mi umre, pa šta ću onda? – našalila se pevačica.

natalija Trik fx
foto: Instagram

Progovorili su i o spekulacijama da je Sani imao ponudu da snima film u Londonu.

– Istina je. Nisam ja kriva, ali on nije hteo da ostavi svoju porodicu. Trebalo je da ode na dve, tri godine – rekla je Natalija.

– Nisu mi dali da Natalija bude sa mnom tamo. Taj film na kraju nije ni snimljen. Davali bi mi banje para nego ostalima – dodao je Sani.

(Espreso)