in

U STAROJ PAZOVI SE OSEĆAM SJAJNO, DALEKO OD ESTRADNIH TRAČEVA: Seka otkrila ko je insistirao da ne živi U Beogradu!

Odgovorila i na pitanje da li ju je neko od kolega razočarao.
Seka Aleksić snašla se za vreme pandemije korona virusa i finansijske krize na estradi, te je se oprobala u ulozi voditeljke kulinarskog šoua “Majke i snajke”, ali i pokrenula svoj Jutjub kanal.

Pevačica ipak ističe da joj muzika i pevanje nedostaju, a zatim je otkrila da je njen suprug Veljko Piljkić u najvećoj meri uticao na to da njihova porodica živi povučeno, daleko od estradnih dešavanja i van Beograda.

“Veljko je dosta uticao na to. On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno”, istakla je pevačica.

Na pitanje da li prava prijateljstva na estradi postoje, odgovorila je:

“Prijateljstva postoje i ukoliko ste pravog i normalnog razmišljanja naravno da ćete naći neku svoju srodnu dušu, a ako se ta srodna duša kao prijatelj bavi istim poslom kao i vi, to je onda još lepše i bolje. Moja srodna duša i moj prijatelj sa estrade je Slađa Alegro i sa njom se družim, volim i poštujem”.

Seka je odgovorila i na pitanje da li ju je neko od kolega razočarao.

“Uopšte ne razmišljam u tom smislu da li me je neko od kolega razočarao, jer posao gledam kao posao, kolege volim i poštujem. Nisam imala preteranu priliku da se sa njima družim da mogu da kažem da me je neko razočarao ili nije”, rekla je ona.

Izvor: PressSerbia/Alo

Comments

comments