in

U njenom telefonu pronađen broj bivšeg ministra!?

Slađana Guduraš, Foto: Printscreen

Starleta Slađana Guduraš 2014. godine tragično je izgubila život, a vest o tome potresla je mnoge.

Naime, njeno telo pronađeno je u njenom automobilu pored puta Sremska Rača – Kuzmin, a nestala je šest dana pre toga, 10. decembra.

Ona je tada krenula iz Bijeljine za Beograd gde je trebalo da se preseli, granicu je prešla oko 18 časova i od tada joj se gubi svaki trag.

Slađana Guduraš
foto: Youtube printscreen

Pevač Miki Mećava poznavao je Slađanu, a kako je kasnije rekao dve nedelje pre smrti požalila mu se da strahuje za svoj život i da misli da će je neko ubiti.

“Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude”, rekao je Miki.

“Nečega se pribojavala, ali ne znam čega. Često je pominjala da se plaši bivšeg dečka Dragana, ali ja je nisam shvatao ozbiljno. Iskreno, mislio sam da pravi farsu kako bi skrenula pažnju na sebe, ali sad shvatam da nije tako. Baš sam pod utiskom jer mi je početkom meseca pričala kako se nečega plaši, a sad je stvarno tragično završila. Da li ju je neko jurio kolima pa je sletela s puta ili je nešto drugo u pitanju, policija će sigurno otkriti”, dodao je on tada.

Slađana Guduraš
foto: Youtube printscreen

Njen bivši dečko Dragan Perić tada je naglasio da nema nikakve veze sa njenom smrću.

“Ja sam Slađu verio i bio s njom godinu dana. Kad smo raskinuli, počela je da me proziva na Fejsbuku. Policija će ustanoviti koliko je vozila i šta je uzrok nesreće. S njom sam se poslednji put čuo u novembru. Nikad joj nisam pretio niti sam imao veze s njenim nestankom”, rekao je Perić za Kurir.

Inače, on se ranije zabavljao i sa pevačicom Jelenom Vučković, a i Slađana je volela da se druži sa poznatima, pa su je često u klubovima viđali i sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem.

Slađana Guduraš, Mimi Oro
foto: Printscreen Facebook

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije “Lud, zbunjen, normalan”, a snimila je duet sa Đusom i pojavlila se u spotu Saše Matića i Cvije za pesmu “Reci, brate”.

Ono što je posebno privuklo pažnju nakon njene misteriozne smrti, jeste to što je kod nje pronađeno nekoliko mobilnih telefona.

U jednom od njih pronađeni su i kontakti makroa i prostitutki, a kako se pisalo, pronađen je i broj telefona jednog bivšeg ministra.

(Espreso / Kurir)