in

Tvrdi da se one najviše bave PROSTITUCIJOM, skupo koštaju!

Nakon što je transrodna pevačica Elektra Elit otkrila da se bavi prostitucijom, ali ne u našoj zemlji kao i koliko naplaćuje usluge, javnost ne prestaje da komentariše njenu izjavu da nema razlike između jedne domaćice, doktorke i prostitutke.

foto: Youtube

Dugogodišnja novinarka i spisateljica Simonida Milojković sada je ispričala da se najstarijim zanatom bave mnoge naše poznate ličnosti među kojima su pevačice, glumice, ali i voditeljke.

“Prostitucije kod nas ima u mnogim branšama, uglavnom su to žene koje se pojavljuju na televiziji. Neke naše voditeljke, glumice i pevačice se zaista time bave. Mislim da one to rade zbog položaja, napredovanje preko kreveta u poslu i to je prostitucija. To je kod nas prestalo da bude sramota, vidim i po rijaliti programima da devojke tamo više nije sramota. Kad hoće da se uvrede međusobnom nazovu se jeftinušom. Sad nije sramota što naplaćuješ seks, nego što ti je niska cena. Postoje neke naše pevačice koje dobiju po nekoliko hiljada evra za vikend. Baš ima nekoliko izuzetno poznatih pevačica koje se time bave i ja znam ko su one. One ne mogu da pričaju o tome javno jer možda imaju porodicu i decu”, rekla je Simonida.

Simonida Milojković
foto: STEFAN STOJANOVIĆ

Prostitucija je tema koja je uvek aktuelna, posebno u Srbiji, jer se čini kao da znamo koliko je ona prisutna kod nas, a to prećutkujemo.

“Dugo istražujem ovu temu, pogotovo zbog romana ‘Grabljivica’. Davno sam posećivala ilegalne javne kuće gde sam se lično uverila da postoji mnogo nasilja. Ja ne volim reč elitna prostitucija jer to populariše jedno nemoralno i sramno zanimanje. Ne mora da znači da su klijenti elitni, bogatstvo i ugled ne ide zajedno. Retkost je prava da neko zaradi velike pare na pošten način. Razlika između elitne prostitutke i ulične je što elitna zarađuje više. Nisam nipošto za legalizaciju prostitucije, jer su prostitutke u zemljama gde je to legalizovano podjednako nesrećne kao i prostitutke kod nas. One su sve navučene na drogu, uglavnom kreću sa kokainom pa onda posle daj šta daš. One propadaju sa godinama, a samim tim i njihova cena”, objasnila je Simonida u emisiji “Puls Srbije”.