in

Tužna priča koja CEPA SRCE stoji iza svega!

Dženan Lončarević, Foto: Promo

Popularni pevač Dženan Lončarević od početka gradi karijeru isključivo glasom i kvalitetnim pesmama, a o privatnom životu retko i nerado govori.

Ipak, svojevremeno je otkrio da je ostao bez rođenog brata 2008. godine i da je ubrzo nakon njegove smrti morao da peva.

– Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto – izjavio je jednom prilikom Dženan.

Mnogi ne znaju da je Dženan preminulom brat posvetio pesmu “Strah me da te sanjam” koja se našla na njegovom albumu iz 2009. godine.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)