in

“Tukao me pesnicama jer mi je često zvonio telefon”

“Tukao me pesnicama jer mi je često zvonio telefon”

Emina se ranije drugačije zvala.

Starleta i pevačica Emina Goga Terzić privedena je zbog prostitucije, pa je puštena iz policijske stanice uz krivičnu prijavu.

Emina i njena prijateljica su došle u prestonički hotel na dogovorene intimne odnose, pa ih je sačekalo neprijatno iznenađenje. U sobi su ih umesto mušterija dočekali pripadnici MUP-a. Prema našim saznanjima, policajci sektora Javnog reda i mira odmah su im stavili lisice na ruke i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru.

Emina Goga Terzić Foto: Printscreen Instagram/goga_terzic_fan

Kako piše Kurir, ona je promenila ime, s obzirom da se ranije zvala Gordana, pa se može zaključiti da odatle dolazi nadimak koji je zadržala.

Ime je promenila zbog bivšeg vanbračnog partnera koji je druge vere.

Emina Goga Terzić Foto: Printscreen Instagram/goga_terzic_fan

Podsetimo, Emina je bivšeg partnera sa kojim ima dete, 2020. godine optužila za nasilje u porodici. Ona je tada zatražila lekarsku pomoć u bolnici u Novom Pazaru, a nakon nje i zaštitu institucije, pa je navodno odlučeno da je dotičnom zabranjen pristup.

Emina Goga Terzić, bivši suprug Foto:Screenshot/Instagram/emina_goga_terzic

„Kao i svaka žena, u pokušaju da spasem ljubavnu vezu dugo sam trpela razne vrste maltretiranja. Međutim, što sam ja više trpela, moj nevenčani suprug se sve više kuražio te me bukvalno pretvorio u boksersku vreću zbog čega je naš dalji, zajednički život, izgubio svaki smisao. Ja sam atraktivna žena i nije nikakvo čudo da me fanovi zbog lepote sa kojom me obdarila majka priroda „prže“ svojim očima. No, nikada nisam bilo kome slala blo kakve znake kojim bi se neko uvukao u moje srce. Ono je bilo rezervisano za mog nevenčanog supruga. Zbog posla kojim se bavim često mi „zvrči“ telefon. Tako je bilo i 8. juna ove godine kada je bukvalno ljut zbog toga što mi često zvoni telefon fizički nasrnuo na mene te me počeo tući pesnicama po celom telu. Time je prekinuo svaku mogućnost da nas dvoje sutra opet živimo zajedno“, izjavila je Goga tada za „Express“.

BONUS VIDEO: Akcija MUP-a – hapšenje zbog prostitucije