in

Tošićev advokat najavio razvod i upozorio pevačicu

Tošićev advokat najavio razvod i upozorio pevačicu

Razbesnela ih svojim rečima.

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je komentarisala svoj odnos sa fudbalerom Duškom Tošićem, sa kojim je još uvek zvanično u braku.

Oni su pre nekoliko meseci zvaničnim saopštenjem najavili da se razvode, a pevačica je u jednom intervjuu rekla da se „još nisu razveli“ i da bi ona „najsrećnija bila da sačuva porodicu“.

Tom prilikom je istakla i da još uvek žive pod istim krovom, ali je i „pecnula“ supruga rekavši da „njegov život nema smisla bez nje“. Ipak, kako se čini, nema ništa od toga da će fudbaler kleknuti pred pevačicu i vratiti joj se u naručje.

Nakon svega ovoga, za medije se oglasio Tošićev advokat Nikola Premović.

„Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari. Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku“, rekao je on, između ostalog, za „Kurir“.

„Duško Tošić taj dogovor poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postigniti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti“, dodao je Premović.

Podsećamo, oni su se oglasili nakon ove Karleušine izjave:

„Duško Tošić me je iznervirao, pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli papirološki. Živimo u istoj kući. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu: Duškov život nema smisla bez mene. Lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Odnosi su narušeni, mama i tata ne funkcionišu, i ja čekam da Duško shvati da sam ja boginja univerzuma i njegova jedina prava ljubav i da na kolenima ne znam šta izgovori“.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu…