in

“To je deo mog života i imam prava da pričam o tome”

“To je deo mog života i imam prava da pričam o tome”

Rat bivših supružnika ne prestaje.

Pevač Dado Polumenta sreću je pronašao u trećem braku sa suprugom Ivonom, sa kojom je dobio dve ćerke, Aleu i Aliju.

Ipak, pevač iza sebe ima dva razvoda, a oba braka je nazvao katastrofalnim greškama. Prvi put se oženio za Anu Mariju, kojoj je i posvetio svoju istoimenu pesmu, a u braku su dobili sina Dorijana. Nakon nje oženio je Selmu sa kojom je bio samo pet meseci u braku, a od koje se razveo pre deset godina.

Dado retko govori o svom privatnom životu, a sada je objasnio da se nakon tih razvoda mnogo razočarao, a onda je ljubav spoznao pored Ivone.

„Ja sam toliko želeo da imam ženu pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru i to upravo iz te želje To su bile Ana Marija i Selma.  I onda u jednom momentu baš kada sam pomislio da više nikada… Gde ću sa trideset tri godine ja sad da nađem ženu kao ja, to ni ne postoji… Usput čuješ priče u fazonu, ti ako budeš čekao i birao, nikad nećeš naći“, kazao je pevač za „Blic“.  

Međutim, nakon te izjave se oglasila Selma, koja smatra da Polumenta nema pravo da govorio o bivšoj supruzi.

„Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno po emisijama, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi.  Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostati dužna“, napisala je Selma Mekić, inače veroučiteljica.

Dado joj je ubrzo odgovorio i istakao da ne želi da pravi senzaciju od svog života.

„Želim da se obratim javno, povodom apsolutno nepotrebnih senzacija koje se prave povodom moje izjave u jednoj emisiji. Niti sam koga uvredio, niti koga spominjem ikada igde, osim što odgovaram na pitanja koja su mi postavljena. Jesam pogrešio u prošlosti, ali smatram da su to moje greške koje sam ja učinio i time nikoga ne vređam, jer je to sve bio deo mog života i sa mim tim imam prava da pričam o tome! I hvala Bogu pa je sve tako bilo i da sam nakon svega našao osobu koju volim i sa kojom gradim porodicu. Od kada postojim na javnoj sceni, nikada nikog nisam uzeo u usta u lošem kontekstu jer meni to ne priliči. Možda nekada jesam živeo i ovako i onako, ali sada živim normalan, miran život i ne želim da dozvolim da se pravi prostor za drame, skandale, nečije medijske pažnje. Stavljam tačku na ovu priču. Hvala svim ljudima koji su uz mene i prate moj rad“, napisao je Dado na svom Instagramu.

Podsetimo, posle pet i po meseci braka, Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom. Skandal je nastao kada je Selma videla suprugove fotografije iz noćnog provoda, kako piše „Kurir“.

BONUS VIDEO: Top 5 najkraćih brakova