in

TININA SMRT SVE JE SLOMILA, ČEKALA SE JOŠ SAMO NJENA REAKCIJA: Ove reči teraju SUZE NA OČI

TININA SMRT SVE JE SLOMILA, ČEKALA SE JOŠ SAMO NJENA REAKCIJA: Ove reči teraju SUZE NA OČI

Foto: EPA-EFE/WALTER BIERI

Proslavljena zvezda Tina Tarner preminula je u sredu 24. maja nakon duge bolesti u 83. godini života.

Od nje se opraštaju brojne kolege iz sveta muzike, među kojima je i Bijonse, kojoj je Tina bila jedan od najvećih uzora.

Bijonse je ova tragična informacija zatekla na turneji “Renesans”, a samo par sati kasnije objavila je emotivnu poruku na društvenoj mreži.

– Moja voljena kraljice, volim te beskrajno. Toliko sam zahvalna za tvoju inspiraciju i za sve načine kojima si utrla put. Ti si snaga i otpornost, ti si oličenje moći i strasti. Svi smo toliko srećni što smo svedočili tvojoj dobroti i predivnom duhu koji će zauvek živeti – napisala je Bijonse.

Ovo nije prvi put da Bijonse javno odaje počast Tini Tarner, učoinila je isto i 2005. godine.

– Kada pomislim o inspiraciji, mislim na dve Tine u svom životu. Jedna je moja majka Tina, a druga je neverovatna Tina Tarner – rekla je Bijonse i zatim naglasila:

Bijonse i Tina se imale ajednički nastup na dodeli Gremija 2008. godine kada su otpevale 'Proud Mary'
Bijonse i Tina se imale ajednički nastup na dodeli Gremija 2008. godine kada su otpevale “Proud Mary”foto: EPA-EFE/Sebastiao Moreira

– Nikada u životu nisam videla tako moćnu, žestoku i fantastičnu ženu kao što je Tina – rekla je tada Bijonse.

Inače, Bijonse i Tina se imale ajednički nastup na dodeli Gremija 2008. godine kada su otpevale “Proud Mary”. A za 80. rođendan Tine Tarner Bijonse je podelila poruku na svojoj internet stranici.

Ovo nije prvi put da Bijonse javno odaje počast Tini Tarner, učoinila je isto i 2005. godine.
Ovo nije prvi put da Bijonse javno odaje počast Tini Tarner, učoinila je isto i 2005. godine.foto: EPA-EFE/Sebastiao Moreira

– Mojoj kraljici Tini Tarner: Volela sam te čitavog života. Ti si utrla put i omogućila još jednoj seoskoj devojci da sledi svoje snove. Toliko sam zahvalna što postojiš. Blagoslovljena sam s dve Tine koje su me vodile kroz život – napisala je tada Bijonse.

Bonus video:


00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Telegraf)