in

TEŠKO DA BI GA BILO KO PREPOZNAO IZ TOG PERIODA! Saša Popović je stvorio mnoge VELIKE ZVEZDE, a ovako je NEKADA IZGLEDAO!

Sinonim je za muzičko takmičenje koje obara sve rekorde gledanosti!
Saša Popović sinonim je za muzičko takmičenje, koje je više od deceniju zaduženo za stvaranje novih pevača na našoj sceni, ali činjenica je da je u ranijim danima izgledamo znatno drugačije.

Odranije ga znamo iz benda “Slatki greh” koji je iznedrio najveću balkansku zvezdu Lepu Brenu, sa kojom je godinama nastupao širom bivše Jugoslavije. Danas možemo da kažemo da su Brena i Sale zaslužni za karijere mnogih mladih pevača poput: Rade Manojlović, Milice Todorović, Darka Lazića, Milice Pavlović, Tanje Savić…

Međutim, isplivala je slika Popovića kada je bio maturant, a sudeći po fotografiji izledao je znatno drugačije kada je bio mlad. Na slici se može videti direktor “Granda” u odelu, sa kravatom i brkovima poput odraslog čoveka, sigurni smo da ga većina ne bi prepoznala.

Da li ga prepoznajete? Stvorio je mnoge velike zvezde, a ovako je izgledao na maturi! U pitanju je Saša Popović! pic.twitter.com/CRjlntrW4j

— Kraljica splavova (@KSplavova) April 6, 2021

U svakom slučaju, danas ga folkerska polovina Srbije obožava, a vi zaključite koji vam je profil Saše Popovića zanimljiviji, kada je ozbiljan ili kada je šoumen kako je predstavljen u javnosti.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Srbija Danas

Comments

comments