in

Teodora Džehverović otkrila po čemu će pamtiti 2022. godinu

Teodora Džehverović otkrila po čemu će pamtiti 2022. godinu

Pevačica otvorila dušu.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima i predstavnica novog muzičkog talasa, Teodora, nastupiće 26. januara u Štark Areni na najvećoj regionalnoj ceremoniji dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, koju organizuje Skymusic.

Teodora se nada MAC priznanju, budući da je sa numerama „Most na Adi“, „Blef“, „Kontroverzne“, „Tvoje magije“ nominovana u kategorijama URBAN POP, NEW AGE KOLABORACIJA, VIRAL i MUZIČKI VIDEO, te je pozvala svoje fanove da putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije glasaju za nju.

Prema njenim rečima, 2022. godina donela joj je mnogo uspeha, a po čemu će je najviše pamtiti i čemu se nada u 2023. godini, pogledajte u videu:

https://we.tl/t-X872NLA23H

MAC će se u organizaciji Skymusica održati 25. i 26. januara u Štark areni, kada će nastupiti i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Sara Jo, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matić, Milica Pavlović, Aco Pejović, Devito, Amna, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Mahrina, Coby, Lacku, sastav 2Bona, Sajfer i Albino.

Ulaznice za najveći muzički spektakl regiona dostupne su putem sajta sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović intervju