in

Tek je postao PUNOLETAN, a već izgleda kao PRAVA ŠMEKERČINA! (FOTO)

SLADAK MALI

Večeras mi je i brat ovde, proslavlja 18-ti rođendan, priredili smo mu jedno malo iznenađenje, koje ni sam on ne sluti – izjavila je Nikolija

Objavljeno:

Pevačica Nikolija Jovanović održala je prvi nastup nakon duge pauze zbog njene trudnoće sa drugom ćerkicom koju je dobila u ljubavi sa Reljom Popovićem.

Nikolija se pojavila u izuzetno intrigantnom, a opet opuštenom izdanju, kojim je istakla njenu već savršenu figuru i to samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Međutim, pored prvog nastupa nakon duge pauze, Nikolija je imala još jedan povod za slavlje, a to je punoletstvo njenog brata Luke Jovanovića. Luka se inače prethodnih godina nije eksponirao u javnosti, a Nikolija je svog brata po ocu, prvi put odlučila da ga pokaže sada kada je napunio 18 godina.

Večeras mi je i brat ovde, proslavlja 18-ti rođendan, priredili smo mu jedno malo iznenađenje, koje ni sam on ne sluti – izjavila je Nikolija.

foto: Printscreen

Nikolija je na Instagram profilu objavila fotografiju sa Lukom, te mu je emotivnom i dirljivom porukom čestitala punoletstvo. Ispod fotografije su se nizali komentari kako pohvala za Nikolijin nastup i izgled, tako i rođendanske čestitke za njenog brata Luku.

Pored brata Luke, Nikolija, po ocu ima i sestru Teodoru.

U našoj porodičnoj zajednici Luka nije zapostavljen, slobodno mogu da kažem da je privilegovan pored nas dve – rekla je Nikolija svojevremeno za domaće medije.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso / Pink)