in

TAMARA ĐURIĆ PREBILA DEVOJKU NA PARKINGU?! Starleta se OGLASILA i objasnila sve: IZGUBILA JE KONTROLU!

Tamara, Foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

Tamara Đurić ponovo je u centru skandala. Kako Kurir navodi starleta je u noći između petka i subote prebila nepoznatu devojku ispred jedne beogradske kafane.

Incident se dogodio jer je osoba koju Tamara do te noći nikada u životu nije videla ušla u njen automobil, koji je bio otključan na parkingu, i slikala se u njemu, dok je Đurićka tražila muža Nikolu Kačarevića po ugostiteljskom objektu.

Detalje tuče je ispričao izvor za Kurir koji se zadesio na mestu incidenta.

– Tamara je oko dva sata posle ponoći napravila pravi kurcšlus. Parkirala se ispred kafane, ali je sedela u kolima i telefonirala. U jednom trenutku je napustila vozilo, ali nije zatvorila vrata. Ušla je u lokal. Tada je naišla devojka koja je u ruci držala mobilni telefon. Nonšalantno je ušla u Tamarin automobil i počela da se slika i snima. Kad je Đurićeva izašla iz kafane i spazila je, nastao je haos – priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, Tamara joj je najpre rekla da napusti vozilo, nakon čega je primenila silu.

– Starleta ju je pitala: “Šta radiš u mojim kolima, izađi napolje”, na šta joj je ona odgovorila: “Ajde, pali, slikam se.” Đurićeva je potom ušla u auto i počela da je udara. Čuo sam samo kad je rekla: “Polomila si mi nos.” U tom trenutku je izleteo i dečko te devojke i izneo je iz kola. Ubrzo je iz kafane izašao i Tamarin suprug Nikola sa svojim obezbeđenjem i šokirao se prizorom. Besna Tamara je sela u kola i odvezla se – završava očevidac.

Starleta je potvrdila saznanja za Kurir.

– Ne podnosim nevaspitanje i bahato ponašanje. Takvi me izbace iz ravnoteže i gubim kontrolu. Moju ljubaznost tretiraju na pogrešan način, pa onda moram da reagujem onako kako ne želim. Žao mi je, ali moja tolerancija ima meru. To je sve što imam da kažem ovim povodom – poručila je Đurićeva.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Kurir)