in

Svog supruga optužila za nasilje

Svog supruga optužila za nasilje

Emina Goga Terzić privedena je sinoć zbog prostitucije, preneli su domaći mediji.

Pevačica i starleta nije mnogo poznata javnosti, ali je pre nekoliko godina izazvala pažnju kada ju je navodno muvao tadašnji suprug folkerke Andreane Čekić.

rođendan aleksandre mladenović

Naime, prava kriza u braku između Andreane i Ivana počela je od 2019. godine kada su krenule spekulacije da je Miladinović varao pevačicu.

Tada se oglasila Goga Terzić i ispričala kako joj se Ivan nabacivao.

„On je mene muvao. Bio je jako pijan. To se desilo uoči njihove godišnjice braka. Nabacivao mi se i pričao mi je da ličim na njegovu suprugu. Ja lično ne podržavam slobodne devojke koje vole oženjene muškarce. Meni su to strašne stvari i zato sam ga javno isprozivala“, navela je Goga tada za „Espreso“ i žestoko potkačila koleginicu.

„Ja sam joj jedini skandal u životu i drago mi je što sam joj na neki način pomogla jer je ona bila jako neinteresantna i njen život je bio jako neinteresantan dok se ja nisam pojavila. Mislim da sam jako doprinela njenoj karijeri. Pogotovo što se tiče pesme „Cipele“. Ta pesma i te kako ima veze sa njenim privatnim životom. Moje lično mišljenje je da nema pokvareni pogled i osmeh i da mi je jako žao nje i da mi je jako žene koja je prevarena.“

Podsetimo, starleta i pevačica Emina Goga Terzić zajedno sa prijateljicom privedena je u akciji policije. Njih dve su, prema pisanju medija, navodno došle u hotel na dogovoren se*s, na Banovom brdu, ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici policije i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru.

Terzićeva je bivšeg partnera sa kojim ima dete, 2020. godine optužila za nasilje u porodici. Ona je tada zatražila lekarsku pomoć u bolnci u Novom Pazaru, a nakon nje i zaštitu institucije, pa je navodno odlučeno da je dotičnom zabranjen pristup njoj.

Emina Goga Terzić Foto: Printscreen Instagram/goga_terzic_fan

„Kao i svaka žena, u pokušaju da spasem ljubavnu vezu dugo sam trpela razne vrste maltretiranja. Međutim, što sam ja više trpela, moj nevenčani suprug se sve više kuražio te me bukvalno pretvorio u boksersku vreću zbog čega je naš dalji, zajednički život, izgubio svaki smisao. Ja sam atraktivna žena i nije nikakvo čudo da me fanovi zbog lepote sa kojom me obdarila majka priroda „prže“ svojim očima. No, nikada nisam bilo kome slala blo kakve znake kojim bi se neko uvukao u moje srce. Ono je bilo rezervisano za mog nevenčanog supruga. Zbog posla kojim se bavim često mi „zvrči“ telefon. Tako je bilo i 8. juna ove godine kada je bukvalno ljut zbog toga što mi često zvoni telefon fizički nasrnuo na mene te me počeo tući pesnicama po celom telu. Time je prekinuo svaku mogućnost da nas dvoje sutra opet živimo zajedno“, izjavila je Goga tada za „Express“.

BONUS VIDEO: Akcija MUP-a – hapšenje zbog prostitucije