in

Svi u neverici zbog PRAVE ISTINE, da li je realno?

Neda Ukraden i Marinko Rokvić, prema rečima pevačice izvestan period nisu razgovarali, budući da mu je pevačica zamerila izvesnu stvar. To se dogodilo pre pevačeve smrti , svojevremeno, a Neda je za pomenuti list ispričala detalje sukoba koji se dogodio.

Naime, budući da se pevačica na njega i te kako naljutila, prema njenim rečima, preplakala noć kada se izvesni incident dogodio:

– Desio se jedan incident izmedu mene i Marinka Rokvića koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, deset godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom – rekla je ona, prenosi pomenuti medij.

Kako se navodi, Nedin zet Peca pomirio je zavađene strane, te je Marinko pevačici tada čestitao rođendan tačno u ponoć.

– Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpevala sam mu pesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu – rekla je Ukradenova, prenosi pomenuti medij.

foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Bonus video:

OTIŠAO JE VELIKI PEVAČ: Neda Ukraden skrhana zbog smrti Marinka Rokvića

02:09

OTIŠAO JE VELIKI PEVAČ: Neda Ukraden skrhana zbog smrti Marinka Rokvića

(Espreso/Story)