in

Svi su gledali u njen donji deo tela, šta ti bi devojko, nema potrebe da ideš bez gaća?! (FOTO)

Pevačica Sanja Vučić, glavni vokal nekadašnjeg sastava Hjurikejn, nedavno je počela svoju solo karijeru. “Izbacila” je i spot za numeru “Omađijan” koja je odlično prošla i pobrojala milionsku gledanost. Međutim, atraktivna crnka juče je objavila i novi set fotografija koje su kod pojedinih fanova naišle na niz negodovanja i to zbog jednog detalja. 

Problem je bila Sanjina garderoba za snimanje, tačnije odsutsvo garderobe. Vučićeva je tako pozirala u krem donjem vešu i brushalteru, a preko svega je imala samo duge najlon-čarape u boji kože i sportski kraći perjani prsluk, jedan od onih koji se nose u sastavu jakne. Celokupni aksesoar začinila je providnim cipelama, dok jaka šminka nije izostala, kao ni kosa vezana u pletenicu koja joj doseže do kukova.

I možda sve to ne bi bilo toliko strašno da Vučićeva na fotografijama ne izgleda kao da je potpuno gola, to jest da na sebi nema apsolutno ništa osim najlon-čarapa. Iz tog razloga do izražaja dolazi samo donji deo njenog tela, pa celokupan izgled deluje čak i pomalo šokantno.  

Zgodna pevačica je na prvoj fotografiji bila vidno zagledana u daljinu, dok su mnogi prokomentarisali da na narednoj deluje tužno. Najveći broj njenih fanova je ipak pohvalio njen izgled, ali je nekolicina ljudi taj vid eksponiranja video kao krajnje preteran. 

– I Sanja se skinula?! Sanjice, imaš glasčinu, jednu od najjačih na Balkanu, nema potrebe da se skidaš. Srećno –

– Aman ljudi, nije gola, zumirajte i videćete da ispod čarapa nosi gaćice –

– Zašto si obukla te dronjke –

– Ista si sada Kim Kardašijan –

Vau, Sanja, ti si u stvari vuk u jagnjećoj koži…svaka čast –

– Zašto si tužna, svete moj –

– Na drugoj fotografiji je ista Maja Marinković

– Skockana tip-top, ali vidno tužna –

– Prelepa – glasili su samo neki od komentara na njenu najnoviju objavu. 

Fotografije su za nepuna 24h dobile više od 36.200 sviđanja i na stotine komentara.

Podsetimo, to nije prvi put da se Sanja pojavljuje samo u čarapama. Ona je to već uradila pre 2 nedelje pojavivši se u crnim najlon čarapama i u kožnom sakou. Tada je gore ponela samo brushalter, a nije izostao ni ponovo tužni izraz lica. Komentari su tada bili u vidu gomile srca, ali se našao i deo onih koji su smatrali da Sanji fali deo stajlinga kada je u pitanju donji deo tela.

Da li se vama sviđa kako pevačica izgleda samo u najlon čarapama i prsluku?

BONUS VIDEO: